26 April 2011

Muhammad Ammar Mujahid

ayat yang mesti ditaip setiap kali tulis blog.. sila baca: terlampau lama tak update blog. memang mood hilang habis. kadang buka blog. tapi tak tahu nak update apa. banyak sangat idea dalam kepala. last-last, buka facebook je. baca status kawan atau tilik-tilik gambar mereka lantas memberi komen. =)


hari ni, 5th May 2011. sudah 28 hari kami menjadi parents. Alhamdulillah. kehadiran Muhammad Ammar Mujahid pada 7th April 2011 menjadi pelengkap cinta kami. (kisah bersalin yang %$^$# kita share nanti ye. maybe sebulan dua lagi pabila mood ije ber-blog-ing timbul kembali) bercinta bagai nak rak akhirnya membuahkan hasil. hasil dia bukan Ammar ye. hasil cinta kami ialah HIDUP kami sekarang. penuh dengan suka dan duka yang ditempuhi bersama. best okeh kahwin dan hidup bersama dengan si idaman hati. tambah pula dengan kehadiran si kecil. syukur padaMu ya Rabb.

dan genap 11 bulan kami suami isteri disatukan. 5th june depan genap 1 tahun. we are going to celebrate our first anniversary with a little Ammar Mujahid, pejuang yang kuat. Alhamdulillah. =)


4 comments:

MyRule said...

congrates...from mummy ammar juga.. :P

Anis Mohd said...

tahniahh
ingatkan ada gmbr baby tadi . =)

lieya orange M.I. said...

ije- tahniah....

tak sabar nak tengok picture ammar mujahid...nama yg cantik bersama maksudnya... :)

saya said...

congratulation!!! sedapnya nama ammar mujahid.. sekarang relax2 la dulu jaga kesihatan diri ye. nanti dah sihat boleh tulis banyak2 panjang2. opss..gambar ammar jangan lupa, nak tengok juga. hehehe... take care.