03 May 2013

Get Clean® Water Pitcher

Assalamualaikum

Ingatkan Shaklee ni bekalkan suplemen je. Rupa-rupanya wujud Get Clean Water Pitcher.

Sistem penapis air. Macam mana rupanya?




Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!


• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!


• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos


Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa


Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.



5 sebab anda perlu memiliki Water Pitcher ini:

  1. Murah -Hanya beberapa sen bagi seliter air . Tak payah nak beli berbotol-botol air mineral.
  2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak - mmg halus dan pure rasa air ni.. cer rasa dan nilaikan sendiri.. Kalau siapa2 yg ada beli ESP (soy protein)….. boleh bancuh dgn air dari water pitcher ni.. mmg tak berketul.. dan lazat.. sungguh tak tipuuu..
  3. Tidak memerlukan kuasa elektrik-Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras ..
  4. Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.. so kalau rasa nak travel or gi holiday.. leh angkut bwk sekali..takpayah bukak tutup water filter kat rumah
  5. Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak..takyah masak2 dulu air tu.leh terus minum..seriussss… senang kannn
Testimonial mereka yang dah menggunakan water pitcher ni.

  • Nur Izzati Che Jawias: Memang sgt sedap!!! highly recommended.best2, dah la jimat, senang, mesra pengguna dan yg penting-air kosong pon rasa sedap wooo! Meh dtg umah sapa2 nk cuba..
  • Pn Syuhada: Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni. Mula-mula rasa was2 nak minum airnya… yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip… Mesti loya… kemudian gagahkan hati untuk minum… Sekali teguk, dalam hati berbisik ’Eh, sedap la...” kemudian teguk lagi dan lagi… Sampai tinggal setengah jag… hahaha… Memang sedap airnya… Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak…
  • Ummi Nida Norazmi Saya pon dah guna (br 2hari..hehehe)..mmg best sgt..xde komplen dr hubby & anak.. Klau beli benda lain,ckp mahal la,bazir la..berbaloi2..!!!
Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**


No comments: