21 June 2013

Jana pendapatan 4-6 angka sebulan dengan Shaklee

Anda mahu mencari pendapatan sampingan?
Anda mahu bekerja di rumah sambil menjaga anak?
Anda mahukan kerjaya yang boleh bertoleransi dengan masa anda?
Anda mahukan peluang perniagaan yang hampir tiada risiko?
Anda hanya perlu bermodalkan RM65!
Semua list di atas akan terlaksana!!





SIHAT BERSAMA SHAKLEE ADALAH JAWAPAN UNTUK ANDA




Keistimewaan menjadi ahli Shaklee!

Dengan menjadi ahli Shaklee dan mendaftar di bawah saya, selaku antara Distributor Shaklee yang sah dengan Shaklee ID: 933313 ialah anda mendapat jaminan keistimewaan yang saya tawarkan kepada anda iaitu:

1. Dinaungi Masters Coordinator tersohor.
2. Sokongan berterusan.
3. Tutorial secara online.
4. Kelas dan coaching offline.
5. Seminar dan gathering.
6. Tips perniagaan daripada Masters berpengalaman.
7. Pelbagai aktiviti menarik.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran yuran sebanyak RM65 ataupun anda mendapat keahlian percuma apabila membuat pembelian produk Shaklee melebihi 200 point (lebih kurang RM650).

Setiap ahli baru akan dibekalkan dengan kitbag yang mengandungi info tentang Shaklee
Kos pengeposan kitbag adalah RM10 (Semenanjung Malaysia) dan RM20 (Sabah/Sarawak).

JOM BISNES DENGAN SHAKLEE
**************************
1. Teringin nak buat bisnes online tapi tak ada modal besar?
** Pilih la shaklee sebab shaklee tak perlukan modal yang besar,cuma daftar ahli saja.keahlian adalah seumur hidup!untungkan!

2. Saya tak tahu nak berbisnes.Malu nak bercakap atau nak promote barang.
** Tak tahu berbisnes bukan halangan.Saya akan ajar dari mula bagaimana untuk anda memulakan bisnes ini dari bawah sehingga anda berada di tempat selesa!

3. Tak ada masa nak pos barang,nak beli barang shaklee?
**Dengan shaklee anda boleh lakukan bisnes ini 100% secara online.Nak tahu cara?jom join bisnes shaklee dengan saya.

4. Betul ke buat bisnes shaklee boleh dapat beribu2 sebulan?
** ya betul dengan syarat anda seorang yang yakin dan tidak mudah putus asa.Bukan beribu2 malah ramai yang sudah mendapat income berpuluh2 ribu.Tak mahu kah anda mendapat bonus di tengah bulan?

Ingin membantu suami anda?Ingin menaiktarafkan kewangan keluarga anda?Ingin membeli apa sahaja yang anda ingin kan?Ingin buat bisnes online yang sangat mudah tanpa modal yang besar?PM saya..anda ingin berubah?saya hanya membantu tunjukkan jalan..Shaklee bukan skim cepat kaya ya..hari ini join bulan depan dah dapat berpuluh2 ribu.no shaklee bukan macam tu! Ada anak2 tangga yang
perlu anda lalui dimana anda akan seronok melaluinya!

berminat...pm/inbox or sms 016-8847007

Jumlah keseluruhan bagi pendaftaran baru hanyalah RM75 (EM) atau RM85 (WM).

Tak Perlu Kekalkan point dalam Shaklee

Apa itu point? Dalam Shaklee, setiap pembelian produk, anda akan disertakan bersama point (UV). UV terkumpul setiap akhir bulan akan ditukarkan kepada bonus dalam bentuk wang. Yes! Inilah kelebihan anda bersama Shaklee. Anda mampu menjana pendapatan sampingan dengan mudah.

Bagaimana kalau saya tidak mahu berniaga dengan Shaklee?

Tiada masalah. Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee semata-mata untuk mendapatkan produk hebat dengan harga ahli. Jauh lebih murah. Contoh harga runcit bagi produk hot Shaklee, ESP adalah RM150 (EM). Jika anda menjadi ahli, anda boleh memiliki ESP dengan harga RM12x sahaja! =) Boleh dikongsikan bersama ahli keluarga dan saudara-mara. Jimat!

Bagaimana untuk kekal sebagai ahli?

Tiada sebarang syarat. Anda tidak perlu membuat pembelian minumun setiap bulan untuk kekal menjadi ahli Shaklee. Tiada kerisauan. =)

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda memerlukan seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee apabila anda ingin mendaftar sebagai ahli. Dialu-alukan untuk menggunakan ID saya (933313) dan mengisi borang di cawangan yang anda kunjungi.

Apa kelebihan berdaftar di bawah ID 933313?

Segalanya! Sehingga hari ini (Jun 2013) saya baru 3 bulan menyertai Shaklee. Saya seorang isteri dan ibu kepada seorang hero, saya sibuk, bekerjaya, sedang di awal kehamilan dan mengalami alahan teruk, namun saya berjaya menjana pendapatan 4 angka dengan Shaklee. Ye. 4 angka dalam jangka masa 3 bulan. InsyaAllah lebih banyak angka dalam masa terdekat.

Shaklee bukanlah keutamaan saya. Tapi saya obses dengan Shaklee. Saya hanya memperuntukkan 5 minit hingga 1 jam setiap hari untuk belajar ilmu Shaklee.

Di mana nak belajar lanjut tentang Shaklee dan perniagaan Shaklee? 

Jadi ahli berdaftar di bawah ID 933313, dan kita bersama-sama meraih ilmu dan pendapatan kesihatan hebat diri sendiri, keluarga, sahabat dan semua orang bersama sifu Shaklee yang sentiasa membimbing hingga berjaya!

Saya sudah! Kini tiba giliran anda! Jom hubungi saya sekarang =)



Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com

0 comments: