27 August 2013

Hamil selepas 2 bulan mengambil set kesuburan Shaklee

Assalamualaikum. Hari ni nak berkongsi testimoni pengguna set kesuburan Shaklee oleh Puan Marimar. Beliau merupakan salah seorang bakal ibu bertuah dikalangan beribu pasangan yang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata.


Saya menaip semula testimoni beliau tanpa sebarang perubahan isi kandungan.

"Hi Dearies,
Saja nak share testimoni kt sini. Saya berkahwin hampir setahun. Saya mula ambil produk Shaklee untuk kecantikan kulit bermula April tahun lepas. Selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Collagen Powder. Ada juga ambil GLA Complex untuk period saya.

Sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel. Kadang-kadang atas urusan kerja. Kadang-kadang jalan-jalan je. Belum terfikir nak ada baby walaupun kami tak pernah merancang. Mungkin belum ada rezeki.

Tapi, lepas tengok kawan-kawan yang baru je kawin terus je preggy, membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi. April lepas, saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor. Dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex. Untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki.

Hari ni, sudah 1 minggu period saya lewat. Tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh-lenguh. Saya rasa pelik. Pagi tadi sebelum mandi, saya terdetik untuk cuba buat UPT. Memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital.

Lepas saya titikkan urine pada alat tu, saya biarkan je dan pergi mandi. Lepas dah siap mandi, saya lihat sekali imbas je alat tu. Saya terkejut sebab 'positive'. Saya terus kejutkan suami saya. Dia sangat teruja. Tak tau nak cakap apa. Sampai je di tempat kerja, saya recheck, but still same 'positive'.

Then saya ke gyne doktor utk scan. Alhamdulillah janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya. Alhamdulillah sekali lag. Saya hamil selepas 2 bulan mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri.

Kawan-kawan yang sedang mencuba jangan berputus asa ya. Lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing-masing. Yang penting usaha."

Kredit Pn Marimar.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi ini, saya adalah wakil pengedar sah anda. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda. Jazakallahu khairan.


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.


0 comments: