25 September 2013

Nak Subur dan Cantik Cara Mudah dan Jimat

Assalamualaikum. 

Memetik kata-kata pengguna Shaklee,

“Dulu, muka saya memang mudah sangat-sangat ditumbuhi jerawat, dah lah berminyak, kusam pula tu…jerawat makin menjadi-jadi ketika time period nak datang. Sebelum ni pelbagai produk saya dah cuba dari harga yg murah ke harga yang beratus-ratus. Ternyata rawatan dalaman amat perlu selain penjagaan luaran.Hajat di hati nak balik raya tahun tu dengan wajah berseri-seri tanpa jerawat & parut. Berjayakah saya??? SURPRISE!!!!! Memang puas hati. Jerawat clear, kulit muka dah tak berminyak & yang paling best ramai yang menegur muka nampak berseri-seri & lebih cerah– Glowing gitu… Produk yang selamat, semulajadi ,berkesan & baik untuk kesihatan harus dikongsi bersama”- RINA

GLA Complex
60 kapsul
Harga runcit semenanjung Malaysia ialah RM91
Harga jimat untuk anda! Hubungi saya sekarang!

RINGKASAN KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE:

Wanita muda 20an (Setiap hari adalah hari menggembirakan)
  • Mengembalikan kitar haid yang normal
  • Melegakan sakit ketika datang haid
  • Mengekalkan kulit yang sihat & mengurangkan jerawat
Wanita 30 - 40an (Penyelesaian kecantikan yang menyeluruh)
  • Mengurangkan eczema
  • Memperbaiki kulit tumit kaki yang merekah
  • Melegakan kulit kepala yang gatal
  • Memperbaiki rambut yang kering dan rosak
  • Menguatkan kuku yang rapuh & mengelupas
Wanita 50an ke atas (Menerima perubahan usia dengan baik)
  • Mengurangkan simptom putus haid seperti panas badan, perubahan mood dan masalah tidur
  • Melegakan sakit sendi
  • Memperbaiki kulit yang kering
  • Mengurangkan garisan halus & kedutan untuk kulit tampak lebih muda
Kesimpulannya, GLA memang terbaik untuk kecantikan kulit wajah, rambut yang berkilat dan bersinar, kuku yang cantik, kulit badan yang sihat serta keselesaan perut pada setiap kali datang bulan (period pain), period tidak teratur. Kalau tak percaya, anda harus mencubanya. Dah ramai yang dapat kesan positif hasil daripada pengambilan GLA Complex. GLA juga sesuai untuk wanita yang ingin hamil. Alhamdulillah ramai yang berjaya hamil apabila mencuba GLA Complex ini.



Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.

No comments: