15 October 2013

ESP: Gabungan Hebat!

Assalamualaikum. Diketahui umum, sebut saja ESP; ramai dah tahu. ESP produk terlaris Shaklee. Simpan stok 10 canisters, esok tinggal 3. 2 hari licin. Ada je SMS, PM di Facebook, Whatsapp yang bertanyakan stok ESP. 

Walaupun anda hanya mengamalkan supplement asas, namun dengan tambahan ESP didalam set yang anda amalkan, pasti lebih berkesan.

KENAPA ESP?
25% daripada BADAN dibina daripada PROTEIN. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot adalah berasal daripada protein
♥ Saya ringkaskan macam ni. Struktur dalam badan manusia dibina daripada susunan di bawah: 
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ——> SISTEM

Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian sel-sel akan membentuk tisu-tisu, seterusnya tisu-tisu akan membentuk organ dan organ-organ akan membentuk sistem.

Disebabkan itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN. Nak tahu kenapa? Sebabnya PROTEIN adalah makanan utama sel. SEL yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.

♥ Sebab tu setiap hari, anda makan lauk-lauk yang mengandungi sumber protein bukan? Seperti ayam, daging, telur, ikan, kekacang dan banyak lagi. TAPI, TAHUKAH ANDA yang PROTEIN sangat MUDAH TERMUSNAH apabila dikenakan SUHU yang TINGGI. 

♥ Apa kata anda ambil ESP sumber PROTEIN yang lebih berkualiti. Dan semestinya ESP mematuhi kriteria pemilihan soya yang selamat. Dan yang paling penting, ESP Sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM. RAMAI YANG DAH RASA KEBAIKAN DAN BETAPA BESTNYA ESP SELEPAS AMBIL SECARA KONSISTEN SELAMA 3-4 MINGGU. Depa kata kulit makin licin la, kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar, rambut dah kurang gugur, susu makin banyak dan macam-macam lagi.
Set 1: ESP + Vitamin E
Tujuan: Kulit Cantik, Sperma sihat (bagi lelaki)
Penerangan: Vitamin E terkenal dengan keupayaan mengurangkan parut jerawat. Disamping itu, kombinasi ESP dan Vitamin E juga mampu menghasilkan sperma yang sihat terutamanya bagi lelaki yang merokok. 

Set 2: ESP + OmegaGuard
Tujuan: Mengurangkan risiko keguguran dan kelahiran bayi pramatang
Penerangan: Bagus di amalkan oleh ibu hamil kerana OmegaGuard membantu tumbersaran dan perkembangan otak janin dalam kandungan. Kombinasi hebat ESP dan OmegaGuard mampu meningkatkan imun tubuh untuk ibu hamil dan janin dalam kandungan.

Set 3: ESP + Vita-lea
Tujuan: Untuk kesihatan optimum
Penerangan: Vitalea merupakan multivitamin yang sangat bermanfaat. Gabungan Vita-lea dan ESP memberikan tahap kesihatan yang optimum kepada tubuh badan. Vita-lea melengkapkan nutrien yang tidak cukup dalam badan. Manakala ESP membantu penyerapan multivitamin dengan cekap.

Set 4: ESP + Lecithin
Tujuan: Kurus
Penerangan: Lecithin adalah sebagai pengimulsi lemak. Anda makan, Lecithin bertindak menghancurkan lemak dalam tubuh. Dengan bantuan ESP, tubuh akan sentiasa rasa kenyang dengan lebih lama. Maka, kadar pengambilan nasi dapat dikurangkan.

Set 5: ESP + Alfalfa Complex
Tujuan: Memperbanyakkan susu badan, kuatkan rahim
Penerangan: Alfalfa merupakan tumbuhan kecil yang mempunyai beribu khasiat. Gabungan ESP dan Alfalfa sangat membantu untuk menghasilkan susu badan yang banyak. Disamping itu, bagi mereka yang keguguran, disarankan mengambil set asas ini untuk menguatkan rahim.

Set 6: ESP + GLA Complex
Tujuan: ikhtiar untuk hamil. Kulit cantik. 
Penerangan: Menstabilkan hormon. Mewujudkan kitaran haid yang teratur dan memudahkan perancangan untuk hamil. Di samping itu, ia amat sesuai untuk mengecutkan cyst.

Set 7: ESP + Ostematrix
Tujuan: Kurangkan jaundis bagi bayi yang menyusu badan. Hilangkan sakit kepala.
Penerangan: Bekalan kalsium yang mencukupi membantu masalah sakit badan. Di samping dapat menurunkan kadar jaundis pada bayi yang menyusukan anak. Juga, mencegah sembelit bagi ibu lepas bersalin.

Set 8: ESP + Zinc Complex
Tujuan: Menyembuhkan luka bersalin dengan lebih berkesan
Penerangan: Zinc bertindak bagai ikan haruan, mempercepatkan penyembuhan luka bersalin. Gabungan ESP yang mempercepatkan kadar pertumbuhan sel badan memberi sokongan tambahan kepada badan untuk menyembuhkan luka dengan segera.

Set 9: ESP + Performance Drink 
Tujuan: Tenaga berpanjangan
Penerangan: Sering keletihan akibat tekanan kerja? sukan? PD mengekalkan bendalir dalam badan supaya tidak haus dan cergas sepanjang hari.


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.

No comments: