11 October 2013

Siapa yang perlukan COQ Health?

Assalamualaikum semua. Shaklee telah melancarkan produk baru iaitu CoQ Health Plus di Sunway Resort n Spa baru-baru ini. I just like want to tell to everyone, we should take this. Why? Kenapa? Jantung sangat sinonim dengan kematian. Jantung ibarat bateri kepada badan kita. Bukannya takut mati, kerana Allah dah menjanjikan kita bahawa mati itu pasti, tapi Allah juga menyuruh kita menjaga kesihatan kan?

"Saya masih ingat lagi pada bulan Syawal 2005, ketika itu berpantang Haikal anak pertama, kami menerima berita kematian bapa saudara pada lebih kurang pukul 1 pagi. "Pak Ndak" yang tinggal betul2 di belakang rumah mak mengejutkan kami semua kerana dia kelihatan sangat sihat sebelum dikhabarkan meninggal dunia. Kerana apa? Serangan jantung" - Puan Huda

Penyakit kardiovaskular seperti jantung atau strok ini merupakan pembunuh nombor satu di kalangan rakyat Malaysia dan dua setengah kali ganda lebih tinggi berbanding kematian berpunca daripada kanser. Kebanyakkan pakar kesihatan mencadangkan gejala ini boleh dicegah dengan meningkatkan amalan gaya hidup harian seperti :
 • diet seimbang
 • mengamalkan supplemen berkualiti
 • senaman secara teratur
 • tidak merokok
 • memastikan berat badan ideal.
CoQ Health Plus Shaklee mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau. CoQ10 telah ditunjukkan dapat :
 • menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
 • menggalakkan dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
 • meningkatkan peredaran darah
 • membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah
So, inilah rupa CoQ Health Plus Shaklee. Dos pengambilan hanyalah 1 biji kapsul sehari selepas makan. 
 
CoQ Health Plus Shaklee 
30 kapsul
Harga runcit semenanjung Malaysia ialah RM124
Hubungi saya untuk harga jimat!

Harga CoQ Health Plus Shaklee sangatlah berbaloi berbanding dengan nilai yang diberikan pada jantung anda. Apakah yang membuatkan Shaklee berbeza dari yang lain :
 • untuk mendapatkan jumlah yang setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQ Health Plus, anda perlu memakan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli
 • kombinasi CoQ10 dan Vitamin E dipercayai untuk mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar dan menjana semula vitamin E, untuk memberikan perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel-sel tubuh
 • ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantumenyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung)
 • CoQ10 berasal daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai yang terdapat pada masa kini, yang sumbernya telah diuji dan diyakini ramai secara meluas mempunyai kualiti yang tinggi dalam sumber bioketersediaan CoQ10-nya
 • Tanpa Gluten
Untuk senarai harga runcit, klik SINI.
Untuk konsultasi PERCUMA dan harga lagi MURAH, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati! :)


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.

No comments: