22 November 2013

Cara Terbaik Bakar Lemak Badan

Assalamualaikum. Ramai yang tanya 

  • 'Betul ke OmegaGuard boleh bakar lemak? 
  • Bukan Lecithin ke yang boleh bakar lemak?'
Seperti yang diketahui, harga OmegaGuard memang mahal sikit dari Lecithin. Sebab semestinya sebab kuasa membakarnya yang lebih kuat. Kalau ambil kedua-dua Lecithin dan OmegaGuard sekali gus boleh tak? Mestilah boleh! Malah jadi SUPER POWER! Sebab dua agen bakar lemak, jadi lagi cepatlah penurunan berat badan!

OmegaGuard
90 kapsul
Harga runcit semenanjung Malaysia ialah RM136
Hubungi saya untuk harga jimat!

BAGAIMANA OMEGAGUARD SHAKLEE MEMBAKAR LEMAK?

Rahsianya ada pada Fatty acid iaitu asid lemaknya. OmegaGuard Shaklee mengandungi EPA dan DHA. Asid lemak omega 3 ini membantu meningkatkan paras hormon "leptin". Leptin ini adalah hormon yang bantu mengawal selera makan. Jika paras leptin dalam badan adalah tinggi maka selera makan kita akan berkurang.Leptin ini juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, maka cepatlah lemak dibakar di mana akan membantu kita untuk kurangkan berat. Haaaa nampak tak, bukan semua LEMAK itu tidak bagus. Inilah contoh lemak yang bagus iaitu OMEGA 3 FATTY ACIDS.

"A study published in the International Journal of Obesity showed that supplementing the diet with omega 3 fish oil increases the number of fat calories burned per day by up to 26%! "
sumber dari:energyfirst

BAGAIMANA OMEGA 3 FATTY ACIDS BERTINDAK?

  • Jadi motifnya di sini, makan lemak (asid lemak omega 3), boleh bakar lemak. Sungguh dahsyat kan? Ia boleh mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah.
  • Dalam satu study di Australia menunjukkan mereka yang bersenam dan mengamalkan omega 3 lebih banyak membakar lemak daripada mereka yang bersenam tanpa mengambil asid lemak omega 3. Menarik bukan? Sudah tau tips, lepas ini pasti ramai yang slim:)
  • ia meninggikan paras leptin yang mana akan membuatkan selera makan berkurangan.

Patutlah ramai yang ambil Omega Guard kata rasa tak selera nak makan sebab kenyang. Ohh ini sebabnya. Lepas ni wajib nak bawa kemana-mana. Takut GEMUK! 

TESTIMONI PENGGUNA OMEGAGUARD SHAKLEE

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

Testimoni 4

Testimoni 5

Untuk senarai harga runcit, klik SINI.
Untuk konsultasi PERCUMA dan harga lagi MURAH, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati! :)


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.


No comments: