14 November 2013

Vitamin C Organik - Terlaris Di Pasaran Malaysia (Pastikan Yang Ori!)

Assalamualaikum. SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS Kembali Lagi!! Banyak spekulasi berkaitan Vitamin C yang popular ni. Kononnya diciplak, diubah namanya dan dijual dengan harga yang tinggi. Tapi saya tak lah hairan sangat sebab VITAMIN C ni sangat berkesan, murah dah berkualiti. Inilah yang kita mahuka. Kalau tak hebat takkan ada orang sanggup memalsukan nama vitamin Shaklee ni dan menjual dengan harga lebih tinggi.
Kali ni dikatakan Vitamin C  akan kembali hujung Oktober! Jadi, jangan tertipu lagi. Dapatkan dari pengedar yang sah.  Meh nak tunjuk rupa sebenar Sustained Release Vita-C Plus.
vit c SHAKLEEKalau jumpa yang rupanya gini tapi namanya lain, sila siasat. Sebab pernah saya jumpa bentuk sama tapi harga lebih mahal! 
APA KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE?
Sustained Release Vita-C
180 kapsul
Harga runcit semenanjung Malaysia ialah RM92.50
Harga jimat untuk anda! Hubungi saya sekarang!
  • Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
  • Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
  • Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7biji setengah oren.
  • Membekalkan ‘Bioflavinoids’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg (elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr cepat teroksida dan merosakkan sel)
  • Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah( Untuk kanak2)
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan dan dilepaskan kedalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan.
Unikkan? Belum ada yang bertindak secara sustained release ni, kalau takde sistem ni kena buat secara manuallah; setiap 2 3 jam telan sebiji vit C. Hehe.

APAKAH TANDA KEKURANGAN VITAMIN C?
  • Mudah selsema
  • Mudah tertekan (stress)
  • Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik
  • Tapak kaki keras dan kasar
  • Mudah bersin
  • Luka yang lambat baik
  • Wajah nampak tua berbanding umur (Vitamin C membantu pembentukan kolagen)
  • Mudah dapat ulcer
  • Mudah demam
  • Penyakit Skurvi
dan banyak lagi.
Untuk mengetahui dengan sangat cepat sama ada kita cukup Vitamin C atau tidak ialah:

1. Gusi mudah berdarah setiap kali digosok. Atau...
2. Cuba goreskan kulit tangan dengan menggunakan kuku sendiri. Jika ia menghasilkan satu garisan warna putih yang jelas lagi nyata, maka itu tandanya anda kekurangan Vitamin C yang ketara.


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872  Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB : Hifzan Zanini
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

** Shaklee ID 933313 boleh digunakan jika kawan-kawan nak beli sendiri di cawangan Shaklee yang berdekatan. Klik SINI untuk senarai cawangan Shaklee anda.

0 comments: