24 May 2013

10 sebab utama kenapa perlu suplemen hebat Shaklee

08:25 0 Comments
Vitamin tambahan ada dijual mana-mana, dari Wal-Mart untuk memandu melalui stesen minyak hingga ke gedung membeli belah. Vitamin tambahan ini dikeluarkan oleh banyak syarikat, dengan reputasi baik atau tidak. Sebelum anda membuat keputusan kesihatan kritikal, kami mencadangkan bahawa anda hanya melakukan penyelidikan mudah. Baca label dan membandingkan. Kami amat yakin jika anda melakukan usaha yang wajar, anda akan memilih Shaklee.

Berikut adalah kenyataan yang dikeluarkan oleh Sains Kesihatan dan Jabatan Pendidikan kami.

"Top 10 Sebab untuk mengambil Tambahan Shaklee".

Jika anda berfikir anda tahu apa yang membuatkan syarikat ini dan produk kami berdiri selain dari yang lain, segarkan pengetahuan anda dengan senarai Sepuluh Langkah utama yang kita ambil untuk memastikan bahawa makanan tambahan Shaklee adalah yang terbaik di pasaran:

1. Shaklee menjalankan lebih daripada 100,000 ujian setiap tahun untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan produk kami.

2. Setiap Produk Shaklee adalah 100% diuji untuk memastikan dan menjamin bahawa setiap bahan yang merupakan sebahagian daripada tuntutan label kami hadir dalam jumlah yang sesuai.

3. Semua bahan-bahan dalam produk Shaklee yang layak di bawah protokol Shaklee sangat ketat, yang unik dalam industri, yang diuji dengan 350 bahan cemar kimia, termasuk racun perosak, racun herba, logam berat, sisa-sisa pelarut, dan lain-lain

4. Ahli-ahli sains Shaklee kami mewujudkan rumusan supaya bahan-bahan aktif utama termasuk di peringkat klinikal berkesan, jauh lebih tinggi daripada syarikat-syarikat di pasaran.

5. Setiap produk dirumuskan dengan bahan-bahan pemakanan yang telah dikaji secara meluas untuk mengesahkan keselamatan dan keberkesanan. Produk kami tidak mengikuti "Arah aliran," tetapi menggabungkan bukti saintifik dan / atau epidemiologi keperluan dan manfaat.

6. Shaklee menggunakan sistem penyampaian maju untuk meningkatkan bioavailabiliti - dan sistem ini diuji untuk mengesahkan kelebihan penghantaran nutrien mereka.

7. Semua bahan-bahan mestilah diterima dari sudut pandangan falsafah Shaklee, serta penelitian terperinci tentang keselamatan mereka. Kami tidak hanya menerima Sijil Analisis bahawa banyak syarikat-syarikat lain menerima, tetapi retest untuk pencemaran untuk mengesahkan Sijil Analisis adalah tepat.

8. Shaklee mempunyai komitmen untuk mengelakkan penggunaan rasa pemanis, tiruan dan bahan pengawet tambahan. Kami hanya menggunakan bahan tidak diubahsuai secara genetik protein soya.

9. Shaklee membangunkan banyak piawaian dan protokol untuk pembuatan yang kini dirujuk sebagai Amalan Pengilangan Baik (GMPs).

10. Bukti berterusan prestasi produk kami ditunjukkan oleh:

• Lebih 100 penerbitan saintifik, 90-campur dalam jurnal-jurnal ulasan

• Kajian Landmark, hanya kajian seumpamanya, yang menunjukkan bahawa orang-orang yang mengambil suplemen Shaklee sepanjang tempoh 20 tahun yang mempunyai kesihatan yang ketara yang lebih baik daripada kedua-dua pengguna tunggal multivitamin dan nonsupplement

• Produk Shaklee menjanakan atlet untuk memenangi 125 pingat

• Produk Shaklee mengisi peneroka dunia, 7 Masa-Life "Adventures Terbesar Masa Semua," dan NASA Shuttle angkasawan dengan produk rehidrasi khas (dipanggil Astro-Ade). Tambah ke senarai ini pencapaian dan anugerah dalam bidang kepimpinan dan tanggungjawab alam sekitar kami, dan anda akan melihat mengapa saya benar-benar bangga untuk menjadi sebahagian daripada syarikat ini, di mana integriti, kualiti dan tanggungjawab sosial adalah standard kami, dan di mana membuat rakyat dan planet sihat adalah misi kami.

Shaklee adalah tentang membantu orang mengawal kesihatan masa depan mereka menurut pilihan mereka hari ini. 16 tahun saya sebagai seorang doktor keluarga amalan membawa saya untuk mempercayai lebih kuat bahawa pencegahan adalah di mana masa depan perubatan mesti pergi. Penyelidikan mengesahkan bahawa pemakanan, mengawal berat badan, dan penambahan bijak kuat boleh memberi kesan tenaga anda hari ini dan kesihatan anda pada masa depan, dan saya percaya bahawa kita boleh mentakrifkan semula kesihatan pada tahun-tahun akan datang. Terima kasih untuk semua yang anda lakukan untuk berkongsi produk Shaklee dan Perbezaan Shaklee dengan begitu banyak. Bersama-sama kita akan membuat perbezaan BESAR dalam kesihatan dunia! Menjadi baik! "

by ~
Dr Jamie McManus, MD, FAAFP
Pengerusi Hal Ehwal Perubatan, Sains Kesihatan dan Pendidikan untuk Shaklee Corporation

Mempunyai hari yang sihat,p

23 May 2013

testimonial: cantik dengan ESP

07:39 0 Comments
Seperti diketahui umum, ESP produk terbaik dan terlaris Shaklee kerana manfaat dan kebaikannya yang menggunung tinggi! ;)


Jom baca testimonial pengguna yang dah cuba ESP. 

Testimonial 1

Testimonial 2

Testimonial 3

Testimonial 4

Testimonial 5 

Testimonial 6

Testimonial 7

Testimonial 8

Testimonial 9

Testimonial 10 

Testimonial 11 

Testimonial 12 

Testimonial 13 


Nak tahu lebih lanjut tentang ESP Shaklee? Klik SINI ---> 10 soalan popular tentang ESP


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**

22 May 2013

Top 7 Suplemen Vitamin, Mineral dan Tambahan Herba Anti Penuaan

12:00 0 Comments

Kami Tentang Kesihatan! Shaklee, kita nombor satu kesihatan semulajadi dan syarikat pemakanan di Amerika Syarikat. Kami Shaklee, dan Shaklee telah membuat orang sihat selama lebih 50 tahun. Kami fikir kesihatan adalah perkara yang paling penting di seluruh dunia. Tanpa itu, anda tidak mempunyai apa-apa. Kini, dengan pemakanan Shaklee anda boleh kekal sihat lebih lama. Produk Shaklee adalah selamat, kuat dan mereka adalah 100% terjamin.1. Vivix - 10 kali lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja, Vivix ™ adalah di bahagian atas senarai Penuaan Vitamin Anti Tambahan kami. Vivix ™ Cellular Tonik Anti-Penuaan adalah satu kejayaan revolusi dalam memerangi penuaan selular. Dibangunkan selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh Shaklee Corporation, Vivix adalah anti-penuaan tambahan yang terbaik di dunia. Dalam kajian makmal,

Diformulasikan dengan Resveratrol yang paling kuat di dunia, bahan-bahan Vivix telah memberi kesan kepada empat mekanisme utama penuaan selular. Satu bekalan 30-hari Vivix memberikan jumlah yang setara resveratrol yang terdapat dalam 3,000 gelas wain merah, dan bahan-bahan Vivix telah dibuktikan dalam kajian makmal sebagai 10x lebih berkuasa dalam melambatkan mekanisme utama penuaan daripada resveratrol sahaja. butir-butir
2. CarotoMax - Popular dengan kandungan antioksida. Apabila anda tidak boleh makan 5 - 7 hidangan buah-buahan segar dan sayur-sayuran setiap hari seperti yang disyorkan oleh USDA, suplemen berkuasa ini mendapat anda dilindungi. Ia diformulasikan dengan karotenoid, flavonoid, lutein, beta karotena, lycopene. Pengambilan harian purata adalah hanya 8 mg-CarotoMax menyediakan lebih 13 mg daripada karotenoid yang sangat berfaedah.

CarotoMax:

♥ membantu mengekalkan kesihatan keseluruhan kesihatan dan jangka panjang mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat, dan serviks
♥ menyokong sistem imun yang kuat dan ia larut lemak.
♥ mengandungi ekstrak unik pekat daripada tomato, mikro-alga, minyak sawit, dan marigold.
♥ menggalakkan kesihatan yang baik dan kesejahteraan dan menyediakan sokongan antioksidan yang kuat.3. Vitamin E, dengan gabungan Selenium dan ekstrak biji anggur. Diformulasikan secara semulajadi bagi jantung, kolon, prostat dan kesihatan imun, Selenium dan Ekstrak Biji Anggur (proanthocyanidins) digabungkan untuk penghantaran cepat. Vita-E Complex ® juga mengandungi antioksidan larut lemak yang kuat. Vitamin E juga menyokong jantung, otak, dan kesihatan prostat dan menggalakkan paru-paru, kolon, dan fungsi imun.

Satu kapsul gel lembut kami menyediakan 400 IU semulajadi sumber vitamin E, 65 mcg selenium sebagai pelengkap kepada aktiviti vitamin E dan 38 mg ekstrak grapeseed mengandungi proanthocyanidins, sebatian yang muncul untuk mempunyai ciri-ciri anti-oksida yang lebih kuat daripada kedua-dua vitamin C dan E.
4. Omega 3 - DHA Omega Guard Minyak Ikan suling Terbaik di Dunia dengan EPA, DHA dan ALA. Mengandungi spektrum penuh tujuh semulajadi Omega-3 asid lemak: EPA, DHA, ALA, dan banyak lagi. EPA memberi manfaat kepada jantung dan sendi, manakala DHA adalah penting untuk perkembangan otak dan fungsi. * Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung † Ultra tulen, gred farmaseutikal, diproses melalui penyulingan molekul triple (merkuri dan bahan cemar dikeluarkan) minyak ikan terbaik dunia dengan penuh spektrum potensi tujuh omega-3. 
5. Vitamin C - Vita C Antioksidan Selular dan Perlindungan Imun Badan. Anda mampu melakukan banyak perkara, tetapi ia tidak boleh membuat atau menyimpan vitamin C. Dan apabila diambil Vita C hanya bertahan 3-4 jam. Shaklee berterusan Release Vita-C 500 mg menawarkan kelegaan berterusan masa perlindungan jam selepas jam dengan menggunakan sistem kelegaan berterusan proprietari. "the-do-everything" nutrien, vitamin C adalah antioksidan yang kuat.

Sustained Release Vita-C menyediakan:

Potensi vitamin C yang tinggi
♥ Satu sistem yang berterusan melepaskan hak milik yang menyampaikan vitamin C bersamaan oren satu dan setengah setiap jam selama lima jam.
♥ Satu formula yang membantu mengekalkan pertahanan semulajadi antioksidan, integriti sel, dan kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot, dan saluran darah. mengetahui lebih lanjut


6. OsteoMatrix ® Untuk Optimum Kesihatan Tulang datang penuh dengan Kalsium, Vita D, K dan Magnesium Gabungan dalam Satu! Anda perlu lebih daripada sekadar kalsium untuk membina tulang yang kuat. OsteoMatrix menyediakan matriks unik nutrien penting termasuk kalsium, vitamin D dan K, magnesium, dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat. Ia terbukti secara klinikal untuk meningkatkan penyerapan kalsium, dan kecil, caplets bersalut adalah mudah untuk menelan! OsteoMatrix klinikal terbukti menyediakan matriks unik nutrien penting yang melampaui kalsium untuk membina dan mengekalkan tulang dan gigi yang kuat.

Di samping itu untuk membina tulang dan gigi yang kuat, nutrisi dalam OsteoMatrix:

Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
♥ Membantu dalam pengecutan otot dan penghantaran saraf
♥ Membantu mengurangkan gejala PMS seperti kembung, kekejangan, retensi air, cepat marah, dan kemurungan
♥ Menyediakan 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang paling pekat dan mudah diserap alam semula jadi
♥ 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan menguatkan mereka
♥ 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium

** Senaman dan pemakanan yang sihat dengan kalsium tambahan boleh mengurangkan risiko osteoporosis, terutamanya dalam orang tua. Pengambilan kalsium yang mencukupi adalah penting, tetapi pengambilan harian melebihi 2,000 mg tidak akan memberikan apa-apa manfaat tambahan.
7. ESP Protein Soya - Kuasa Protein Untuk Tenaga Tahan Lama

Protein adalah satu blok bangunan penting untuk kesihatan. Kritikal untuk mengekalkan otot, membaiki tisu, pembentukan darah yang sihat, imuniti dan hampir setiap fungsi dalam badan anda. Protein soya kami adalah berkualiti tinggi dan mempunyai pelengkap penuh dengan asid amino. Ia menyampaikan Tenaga mampan, dengan Kualiti Tertinggi Protein Berasaskan Loji Available!

Ini rendah lemak, bukan GMO (bukan organisma diubah suai secara genetik) protein biologi yang lengkap mengandungi semua sembilan asid amino penting. Ia adalah ideal untuk seisi keluarga, memberi anda 14 gram hati yang sihat protein soya setiap hidangan 

* Lebih daripada satu alternatif makanan ringan yang sihat, Energizing Protein soya adalah cara yang lazat untuk menjana badan anda dengan berkualiti tinggi, protein soya sihat jantung. * jam selepas jam, ia menawarkan lif tenaga diukur

Energizing Soy Protein juga:

♥ Semula jadi rendah lemak
♥ Bebas kolesterol
♥ Penuh dengan semua asid amino penting.
♥ Sebagai sebahagian daripada diet yang sihat: ** Membantu membina otot, kulit, dan hormon
♥ Menyokong sistem imun
♥ Mengekalkan paras kolesterol yang normal
♥ Menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.
♥ Mengandungi isoflavon soya, yang boleh membantu mengurangkan 'hot flashes' dan menggalakkan kesihatan payudara.


Vitamin tambahan penting kami menyediakan asas teras pemakanan yang teras untuk kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan. Mereka termasuk Vita Lea (Multi-Vitamin), Vita B, Lecithin, DTX dan Zinc.

Jika anda sedang merancang untuk memulakan diet pemakanan yang sihat dan atau pelan pemakanan tambahan tetapi anda tidak pasti di mana untuk memulakan, berasa bebas untuk menghubungi saya. Tiada kewajipan. Hubungi saya.Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**


21 May 2013

10:27 0 Comments


Vivix Cellular Anti-Aging Tonic adalah satu kejayaan revolusi dalam memerangi penuaan selular. Dibangunkan selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh Shaklee Corporation, Vivix adalah anti-penuaan tambahan yang terbaik di dunia.

Satu bekalan 30-hari Vivix memberikan jumlah yang setara resveratrol yang terdapat dalam 3,000 gelas wain merah, dan bahan-bahan Vivix telah ditunjukkan dalam kajian makmal sebagai 10x lebih berkuasa dalam melambatkan mekanisme utama penuaan daripada resveratrol sahaja.

Testimoni dari ahli-ahli Shaklee adalah menakjubkan!

TESTIMONI DIABETES:

Seperti yang anda tahu, saya kencing manis dengan semua masalah yang pergi bersama-sama. Salah satu kebimbangan terbesar saya adalah kehilangan kaki saya kerana datuk saya hilang dari diabetes. Saya mengalami neuropati teruk di kedua-dua kaki dan kaki saya. Di samping itu, saya mempunyai 3 stent dimasukkan ke dalam kaki kiri saya pada musim panas lalu dan telah disahkan menghidap PAD. Saya mengalami kejang kaki yang teruk setiap malam. Tidak malam berlalu apabila saya tidak dikejutkan oleh mereka dan terpaksa melompat keluar dari katil dan berjalan-jalan. Ini akan berlaku beberapa kali malam. Sejak mengambil Vivix, saya tidak pernah dikejutkan satu petang dengan kejang kaki. Begitu indah! Dan saya dapat merasakan kaki saya sekali lagi. Mereka tidak lagi merasa seperti appendages kayu di bawah sana. Memberkati dan Shaklee Vivix! Saya kini mengalami malam penuh dengan tidur.

Cathi S. Lindall, CPA

MENDERITA ARTHIRITIS

Saya seseorang yang telah menggunakan vitamin Shaklee serta pelan perniagaan mereka untuk memperbaiki semua unsur-unsur profil kesihatan saya sejak tahun 1985. Saya kini 72 dan telah mengalami satu jumlah yang tinggi daripada sendi, otot dan sakit belakang. Ia telah berkembang sejak beberapa tahun yang lalu kepada kadar yang teruk melaksanakan tidur dan pergerakan yang paling. Saya telah menggunakan sehingga 16 Sakit tablet Kompleks sehari untuk mengawal kesakitan ini semakin berkembang. Ia bekerja untuk menghilangkan sakit tetapi kesakitan itu sendiri tidak menunjukkan tanda-tanda membiarkan sehingga. Kemudian, pada awal bulan Ogos, Shaklee Corporation memperkenalkan VIVIX, tonik jangka hayat baru yang hebat dengan ekstrak resveratrol dan super-anggur.

Saya benar-benar mula mengambil Vivix semasa menghadiri konvensyen di New Orleans. Ia kini 15 September dan saya sakit percuma! Saya mengambil Kompleks NO Pain. Saya menggunakan preskripsi untuk produk-produk kesihatan yang disyorkan oleh Dr Jamie McManus di samping Vivix ... satu sudu teh sehari. Ia adalah baik untuk dapat bergerak lagi tanpa rasa sakit di mana-mana.

Martha Maxwell

KISAH KANSER:

Biar saya berkaitan cerita yang saya dengar hari ini mengenai seorang wanita yang mempunyai kanser 10 tahun lalu dan enggan kimo dan memutuskan untuk pergi laluan semula jadi menggunakan Shaklee dan pendekatan alternatif yang lain. Beliau telah sangat baik untuk bertahun-tahun. Apabila Vivix keluar rakannya memberitahu dia tentang hal itu ... dia menghantar maklumat kepada doktor itu dan biasanya mereka akan menghantar beliau tindak balas e-mel tetapi tidak kali ini! Mereka memanggil beliau dan memberitahunya untuk, "tidak berjalan, tetapi RUN untuk mendapatkan produk ini dan mula mengambil ia dengan segera!"

Lorri

CARPAL TUNNEL/SLEEP/HOT FLASHES:

Saya telah mengambil Vivix selama kira-kira 3 minggu sekarang. Saya mengambil tidur lembut setiap malam kerana saya mempunyai Terowong Karpal dalam kedua-dua pergelangan tangan saya dari tahun lalu. Saya terpaksa memakai pendakap pergelangan tangan untuk tidur, dan saya masih akan bangun di waktu malam dengan sakit di pergelangan tangan saya, dan juga telah bangun dengan 'hot flashes'. Jadi saya meningkat tidur lembut saya untuk 5 biji malam, saya tidur dengan baik, dan tidak lagi mempunyai hot flashes, selagi saya mengambil 5 setiap malam.

Well, tidur lembut diletakkan pada perintah kembali untuk beberapa bulan, dan terima kasih kepada kebaikan yang Vivix tiba! Dari sudu pertama Vivix, saya tidur sepanjang malam, dan tiada kilauan panas. Selepas hanya beberapa hari mengambil Vivix saya menyedari bahawa pergelangan tangan saya tidak mencederakan pada semua apa-apa lagi, jadi saya mengambil keputusan untuk berhenti memakai penyokong gigi saya pada waktu malam, dan kini, mereka tidak lagi duduk di atas meja di tepi katil saya, mereka tetap terima kasih di almari untuk Vivix, saya tidak mempunyai hot flashes, saya tidak perlu memakai pendakap pergelangan tangan saya, dan pergelangan tangan saya tidak menyakiti lagi. Saya juga sedar, bahawa saya tidak mempunyai sakit dan kesakitan di seluruh badan saya seperti yang saya digunakan untuk mempunyai. Saya mempunyai kurang sakit kepala. Hanya berasa baik di seluruh.

Sedikit lebih 6 tahun lalu, saya mengalami strok, saya amat bernasib baik kepada pemulihan saya walaupun masalah saya yang saya ada, saya rasa saya adalah kira-kira sedikit lebih baik, dan saya pasti terdapat lebih banyak perkara-perkara yang bekerja di dalam badan saya dengan Vivix bahawa lebih banyak masa akan membuktikan kepada saya, dan itu semua untuk VIVIX indah! Oh, bukan untuk mengambil dari tidur lembut, tetapi saya tidak lagi perlu mengambil tidur lembut dengan Vivix! Ia seperti sirap keajaiban, hanya sudu sehari, menyimpan kesakitan jauh!

Suami saya, selepas mendengar saya bercakap gah tentang Vivix dan mengetahui bahawa saya tidak lagi memakai pendakap pergelangan tangan ke tempat tidur, dan mengambil ubat yang kurang untuk sakit badan & sakit dan sakit kepala, dan tidak lagi mengambil tidur yang lembut dan tidur yang baik ... mengambil keputusan untuk mencuba!

Nah, hanya selepas satu minggu, dia ketagih, dan ia adalah sukar untuk meyakinkan beliau di mana-mana produk. Beliau adalah seorang pekerja Steel, jadi mempunyai banyak sakit dan kesakitan, dan dia adalah salah satu yang tidak pernah tidur baik, bangun setiap malam setiap jam, atau sekurang-kurangnya setiap jam lain. Beliau tidur semua melalui malam kini buat kali pertama, dan mengatakan bahawa sudah sendi dan tubuhnya tidak sakit seperti ia digunakan untuk hanya selepas satu minggu. Kata-Nya, "Saya tidak tahu bagaimana ia, tetapi barangan yang bekerja" Saya tidak boleh menunggu lebih banyak masa untuk pergi oleh untuk melihat bagaimana kita rasa dan mencari selepas mengambilnya lagi.

Joanne & Aaron

KULIT lebih muda:

Kulit saya telah sangat kering, dan semakin teruk, untuk beberapa tahun yang lalu. Suami saya berkata lengan saya kelihatan seperti kulit kecokelatan. Kulit adalah tebal, membosankan, dan sangat kering, walaupun menggunakan pelembap muka Enfuselle kepada mereka. Jika saya tercalar lengan saya walaupun sedikit akan ada tanda putih dan kulit akan mengelupas. Saya menganggap ia adalah hanya satu tanda usia dan saya perlu menerimanya dan kemudian datang Vivix! Kulit saya lebih muda sekali lagi.

Mona Jones

MASALAH SINUS:

Saya telah mengambil makanan tambahan Shaklee sejak tahun 1986. Satu perkara yang telah tetap jangkitan sinus adalah dengan mengambil antibiotik sekali setiap tahun. Selepas menambah Vivix kepada rejim tambahan saya, saya secara jujur ​​boleh mengatakan bahawa gejala sinus yang hilang. Saya tahu Vivix membuat perbezaan selepas bermalam di adik-adik saya. Beliau mempunyai kucing dan saya biasanya akan mengambil Claritin selepas lawatan-saya tidak mempunyai gejala langsung. Vivix pastinya bernilai cuba jika anda mengalami masalah resdung seperti saya mempunyai pada masa lalu!

Karen M. Brown

Kolitis:

Saya mengalami selama bertahun-tahun dari kolitis barah - satu keadaan keradangan usus besar yang menghasilkan membakar, gatal-gatal dan cirit-birit. Saya melihat diet saya sangat berhati-hati dan menambah makanan tambahan Shaklee yang penting untuk pencernaan yang sihat bersama-sama dengan Vitalizer itu.

Keadaan saya bertambah baik, tetapi sebaik sahaja saya akan makan gula atau mana-mana gluten, saya sekali lagi akan mengalami banyak kesakitan dan cirit-birit.

Saya mula mengambil VIVIX dan menyedari hari demi hari keradangan adalah kurang dan kurang. Semua gejala yang dikaitkan dengan penyakit itu telah hilang dalam 8 hari.

VIVIX juga telah memberikan saya banyak tenaga, otak saya bekerja lebih baik dan saya berasa lebih muda.

VIVIX telah mengubah hidup saya kerana saya mengalami selama bertahun-tahun. Bersyukur kepada Tuhan kerana Shaklee.

Donn Mathias

MEDS PAIN NO MORE:

Tom dan saya telah di Vivix untuk 1 minggu dan 2 hari. Selepas kira-kira 5 hari, Tom menyedari bahawa kaki tidak lagi cedera. Beliau telah rosak mereka kedua-dua sebagai seorang pemuda bermain sukan.

Tom ialah 65 dan artritis mencecah buku lali beliau pada tahun ini. Beliau terpaksa mendapatkan dan mengambil meds sakit supaya dia boleh tidur. Selepas mengambil Vivix hanya 5 hari, dia tidak lagi memerlukan meds sakit untuk tidur.

Nancy Douglas

Vivix : suplemen anti penuaan terbaik di dunia

09:05 0 Comments
Ramai yang memberikan tanggapan positif apabila berbicara tentang anti penuaan. Tidak kurang juga yang melontarkan tanggapan negatif seolah-olah cubaan melawan takdir ketentuan Ilahi. Ini adalah tidak benar kerana perubatan anti penuaan mempunyai matlamat menghindari penyakit dan masalah manusia apabila berhadapan dengan isu-isu penuaan.

Apakah anti penuaan?

Anti penuaan adalah cabang kesihatan yang membolehkan kita hidup sihat pada usia tua, mengekalkan kesihatan dan kehidupan ideal manusia. Ia mengekalkan fungsi organ dalama seperti jantung, buah pinggang, kelenjar-kelenjar yang penting serta kesihatan otak manusia. Ia juga menjadikan kelenjar hormon dalam tubuh kita berfungsi semula sebagaimana semasa muda.

Apakah penyakit yang berkaitan dengan penuaan sel (ageing)?

Usia tidak dapat ditolak. Namun jika kita mengamalkan perubatan anti penuaan sedari muda, kita dapat menghalang penyakit-penyakit dan masalah penuaan.

Masalah penuaan bagi lelaki:
Andropaus. Lelaki menjadi murung, kurang bertenaga, mudah marah dan mudah tertekan.
BPH prostat menjadi bengkak dan menganggu sistem urinasi (kencing). Mula mendapat jangkitan kencing yang kerap.
ED adalah masalah menegangkan zakar.

Bagi wanita pula:
Menopaus
Masalah pada payudara
Masalah rahim dan vagina

Bagi lelaki dan wanita:
Artherosclerosis
Darah tinggi dan kencing manis
Dementia (nyanyuk atau pelupa)


Apakah nutrisi yang berkaitan dengan anti penuaan?Vivix merupakan satu campuran botani keluaran Shaklee yang merupakan cecair/jus ajaib yang dipanggil sebagai tonik awet muda dan turut memberi sokongan sebagai anti pengoksida. Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan hasil penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.

Kenapa Vivix agen anti-penuaan terbaik?

Di dalam kajian makmal, ramuan utama Vivix telah menunjukkan kesan hebat terhadap empat mekanisme penting penuaan pada peringkat sel-sel di dalam tubuh kita, seterusnya meransang penuaan yang sihat. 

1) Melindungi dan memperbaiki DNA sel
Setiap hari, sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan ini merosakkan pengkalan data genetik lalu menghasilkan "typo" yang mengganggu fungsi sel dan memendekkan usia.


2) Mengaktifkan pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan pada peringkat sel.
3) Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan paras tenaga di dalam sel. Mitokondria merupakan penjana tenaga di dalam sel yang menghasilkan tenaga yang diperlukan. Apabila kecekapan mitokondria menurun, fungsi sel turut menurun.


4) Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End products)
Penimbunan protein AGE boleh menyebabkan kerosakan pada sel yang akan mengganggu keutuhan sel dan memendekkan usia.
Apa kandungan dalam Vivix dan keistimewaannya?

Vivix mengandungi campuran unik 4 jenis botani yang kaya dengan polifenol. Polifenol merupakan sebatian yang mengandungi khasiat antioksida dan sel anti-penuaan semulajadi.


Lobak ungu adalah sumber vitamin A terbaik. Ia mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung. 

Anggur muskat yang juga dikenali sebagai anggur nombor satu di Amerika menimbulkan kekecohan di kalangan masyarakat kerana kebaikannya yang boleh membuatkan kulit bertambah muda serta memberi kesihatan berpanjangan. Anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Ini kerana sebatian phenolik tertumpu pada bahagian biji. Jika dibandingkan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terdapat dalam arak merah yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan. 

Elderberi merupakan tumbuhan yang baik untuk kesihatan. Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.

Polygonum cuspidatum sejenis pokok saka terbesar di Asia adalah sumber semula jadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada kulit anggur merah dan biji anggur merah. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaanmerendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.

Jenama produk kesihatan terkenal Shaklee memperkenalkan minuman kesihatan Vivix Botanical Beverage Mix yang menghimpunkan semua kebaikan tumbuhan berkenaan. Malah ia adalah produk terlaris dengan jualan sejuta botol sejak tahun pertama diperkenalkan di Amerika Syarikat (AS) dan Kanada. Menurut Ketua Pegawai Saintis Shaklee Corporation Amerika Syarikat, Dr Carsten R Smidt, Vivix adalah kuasa baru menghalang proses penuaan wajah.Kandungan anggur muskat, elderberi, lobak ungu dan polygonum cuspidatum terbukti membantu untuk melawan penyakit serta melambatkan proses penuaan.
Jika anda sedang merancang untuk memulakan diet pemakanan yang sihat atau pelan pemakanan tambahan tetapi anda tidak pasti di mana untuk memulakan, berasa bebas untuk menghubungi saya secara percuma. Tiada kewajipan. Hubungi saya. 

Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**

07 May 2013

Hilangkan Sakit Sendi dan Lenguh Badan

07:31 0 Comments
Advanced Joint Health Tablet (AJHT)
60 biji/botol
RM125.00 (WM)


Hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa.1. Meningkatkan Keselesaan Sendi 


Ekstrak Boswellia adalah gum resin dari pokok Boswellia serrate. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayurveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya (lebih 5,000 tahun ~ merawat osteoarthritis & rheumatoid arthritis). Bahan aktif utama extrak Boswellia ialah Asid Boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. AKBA menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulan rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.


2. Bertindak Sebagai Kusyen

Ekstrak Jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemiliharaan tulang rawan. Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir (bendalir sinovial) bagi melincirkan sendi. Glukosamina juga ditemui dalam tendon dan ligamen. Namun semakin tubuh menua, jumlah glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh semakin merosot. Banyak kajian yang diterbitkan menunjukkan yang suplemen ekstrak jagung dapat menggalakkan kelenturan, penggerakkan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksibel. Dan lagi, kajian bertahun-tahun juga mengesyorkan yang suplemen ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa panjang.

3. Memelihara Tisu Penyambung yang Sihat


Zink, tembaga, mangan dan vitamin c membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan kompenan tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.## Pengambilan AJHT 2 biji sehari membantu melegakan ketidakselesaan sendi dalam masa 5 hari.


Jom review consumers yang berpuas hati dengan suplemen AJHT!


Testimonial 1:Testimonial 2:

Testimonial 3: 

Testimonial 4:

Testimonial 5: 

Testimonial 6: 

Testimonial 7: 

Testimonial 8: 


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**03 May 2013

Get Clean® Water Pitcher

10:46 0 Comments
Assalamualaikum

Ingatkan Shaklee ni bekalkan suplemen je. Rupa-rupanya wujud Get Clean Water Pitcher.

Sistem penapis air. Macam mana rupanya?
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat dengan menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula dan berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!


• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!


• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak


KEISTIMEWAAN SHAKLEE GET CLEAN WATER PITCHER

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain.

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos


Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa


Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.5 sebab anda perlu memiliki Water Pitcher ini:

  1. Murah -Hanya beberapa sen bagi seliter air . Tak payah nak beli berbotol-botol air mineral.
  2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak - mmg halus dan pure rasa air ni.. cer rasa dan nilaikan sendiri.. Kalau siapa2 yg ada beli ESP (soy protein)….. boleh bancuh dgn air dari water pitcher ni.. mmg tak berketul.. dan lazat.. sungguh tak tipuuu..
  3. Tidak memerlukan kuasa elektrik-Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras ..
  4. Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.. so kalau rasa nak travel or gi holiday.. leh angkut bwk sekali..takpayah bukak tutup water filter kat rumah
  5. Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak..takyah masak2 dulu air tu.leh terus minum..seriussss… senang kannn
Testimonial mereka yang dah menggunakan water pitcher ni.

  • Nur Izzati Che Jawias: Memang sgt sedap!!! highly recommended.best2, dah la jimat, senang, mesra pengguna dan yg penting-air kosong pon rasa sedap wooo! Meh dtg umah sapa2 nk cuba..
  • Pn Syuhada: Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni. Mula-mula rasa was2 nak minum airnya… yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip… Mesti loya… kemudian gagahkan hati untuk minum… Sekali teguk, dalam hati berbisik ’Eh, sedap la...” kemudian teguk lagi dan lagi… Sampai tinggal setengah jag… hahaha… Memang sedap airnya… Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak…
  • Ummi Nida Norazmi Saya pon dah guna (br 2hari..hehehe)..mmg best sgt..xde komplen dr hubby & anak.. Klau beli benda lain,ckp mahal la,bazir la..berbaloi2..!!!
Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**