07 March 2014

ALFALFA COMPLEX : MERAPATKAN KEINTIMAN WANITA

UNTUK WANITA - KETAT, RAPAT DENGAN ALFALFA SHAKLEE


Sumber dipetik dari www.vitaminsemulajadi.com


Saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan Alfalfa Complex Shaklee
Bermula dengan set penyusuan bajet shaklee iaitu ESP dan ALFALFA , saya merasakan ada satu kelebihan yang amat menarik dengan alfalfa.

Nak tahu apa kelebihan Alfalfa Complex?

Selain menghasilkan susu yang banyak, alfalfa juga bertindak sebagai 'kacip fatimah'. Sebelum ini saya telah menggunakan pelbagai jenis jamu untuk tujuan keintiman tetapi selepas bertemu Shaklee, saya amat berpuas hati dengan keberkesanannya. Ye la, produk Shaklee semulajadi, selamat dan halal.

Kesan selepas sebulan penggunaan Alfalfa Complex


Antaranya ialah:

  • merawat masalah keputihan
  • mengetat dan merapatkan miss 'V' puan-puan
  • menghilangkan bau yg tidak menyenangkan
  • suami semakin sayang..ni yang bestnya...
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala zat akar tunjangnya yang mengunjur sedalam 6 meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah,sementara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.

PERBEZAAN ALFALFA DI KEDAI DAN ALFALFA COMPLEX SHAKLEE


Yang ini ada di kebanyakan kedai seperti Jusco dan kedai organik. Ia dikenali sebagai Alfalfa Sprout dimana ia tidak mempunyai banyak mineral dan vitamin.


Yang ini adalah Alfalfa matang dimana akarnya tumbuh menjalar sepanjang 20 kaki ke dalam tanah bagi menyerap mineral penting dan akhirnya diproses dalam bentuk tablet menjadi Alfalfa Complex.
  • Tidak semua alfalfa adalah sama. Alfalfa yang didapati di supermarket adalah alfalfa sprout (biji cambah .Alfalfa lain mungkin ditanam dengan kaedah yg tidak mementingkan teknologi hijau.
  • Alfalfa shaklee diperbuat dari daun alfalfa bermutu tinggi yang ditanam di California, USA dan ditanam tanpa persitid, racun kulat, bacteriosides, hormon sintetik dan bahan kimia.
Alfalfa Complex Shaklee bukan sahaja banyak khasiatnya malah harganya pun berpatutan.

Alfalfa Complex
330 tablet / 700 tablet
Harga runcit semenanjung Malaysia ialah RM53 / RM98
Hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa!

Hubungi saya sekarang untuk dapatkan Alfalfa Complex!

No comments: