11 March 2014

CADANGAN SET JANTUNG SHAKLEE

Set Jantung Sihat mampu milik untuk kesihatan jantung optimum


KEUNIKAN JANTUNG

Otot jantung (cardiac muscle) tidak pernah berehat dan tidak pernah letih. Ia adalah otot yang bertenaga berbanding otot yang lain. Ia berdegup 72 kali dalam masa 1 minit selama 24 saat selagi kita hidup. Jantung mengepam darah melalui 60 ribu miles salur darah di dalam tubuh.

Jika 72 degupan seminit, pada usia anda mencecah 65 tahun, jantung sudah pun berdegup 2.5 billion kali. Organ penting ini amat sensitif kepada paras CoQ10 yang rendah kerana jantung harus mempunyai 10 kali ganda paras CoQ10 daripada organ tubuh lain.


CoQ10 DAN JANTUNG

Tisu jantung amat sensitif terhadap paras CoQ10 yang rendah. Jantung merupakan organ yang paling aktif dalam tubuh dan memerlukan bekalan tenaga yang mencukupi dan berterusan. Tambahan pula, di jantung, banyak aktiviti antioksidan berlaku dan perlindungan yang terbaik daripada molekul antioksidan adalah CoQ10. Oleh sebab itu, CoQ10 mesti menjadi kemestian untuk memastikan jantung anda sihat.

Namun, semakin usia meningkat, semakin berkurangan paras CoQ10. Dan tidak hairanlah mengapa orang yang lanjut usia mudah mengidap penyakit jantung.

Paras CoQ10 yang rendah di tisu dan darah telah dilaporkan menjadi penyebab masalah jantung dan salur darah.

MASALAH JANTUNG

  1. Kegagalan Jantung: ketidakmampuan jantung untuk terus bertenaga dalam melaksanakan tugasnya (mengepam darah) dengan efisyen.
  2. Tekanan Darah Tinggi: ia terjadi apabila jantung mengepam darah dengan lebih laju ke anggota tubuh melampaui kemampuan tenaganya.
  3. Penyakit arteri koronari (saluran darah sempit):  salur darah yang sempit menyebabkan aliran darah ke jantung tersekat. Akibatnya, jantung mengalami kekurangan bekalan oksigen dan nutrien penting untuk mengepam darah dengan betul. Hal ini meningkatkan risiko serangan jantung. Ini juga boleh disebabkan oleh kolesterol yang tinggi dalam darah yang menyempitkan arteri
  4. Serangan angina: Sakit dada yang disebabkan oleh jantung yang kekurangan oksigen.
SET CADANGAN JANTUNG SIHAT SHAKLEE

Set Jantung menyediakan sumber semulajadi CoQ10 yang terdapat di dalam CoQHealth Plus dan dikombinasikan bersama supplement lain untuk perlindungan jantung dan salur darah yang menyeluruh.

CoQHealth Plus
60 kapsul
Runcit RM125
Hubungi saya di 0182704872 untuk harga termurah
  • CoQ10 semulajadi tubuh terdapat banyak di sel jantung. Ianya membantu dalam penjanaan tenaga di dalam sel jantung yang sememanganya memerlukan banyak tenaga untuk bekerja.
  • Oleh sebab paras CoQ10 berkurangan apabila usia meningkat, paras CoQ10 perlu ditambah dari luar iaitu melalui pengambilan supplement.
  • CoQHealth Plus Shaklee merupakan sumber CoQ10 terbaik di pasaran
OmegaGuard
90 kapsul
Runcit RM136
Hubungi saya di 0182704872 untuk harga termurah
  • Omega 3 di dalam OmegaGuard Shaklee amat berkesan dalam menurunkan kolesterol dalam darah yang menyebabkan saluran darah sempit.
  • Ia juga membantu melancarkan peredaran darah di dalam jantung dan kawasan lain, lantas menghalang tekanan darah tinggi.
Alfalfa Complex
330 tablet / 700 tablet
Runcit RM53 / RM98
Hubungi saya di 0182704872 untuk harga termurah
  • Lemak kolesterol yang terurai perlulah disingkirkan keluar dari badan. Alfalfa Complex mengandungi saponin yang bertindak seperti span serat yang menyerap kolesterol dan menyingkirkannya daripada tubuh.
TESTIMONI PENGGUNADapatkan Set Cadangan untuk jantung yang sihat. Hubungi saya untuk konsultasi percuma.


No comments: