03 April 2014

Vitamin Kalsium Paling Baik

OsteMatrix adalah antara hot item produk Shaklee. Apa itu OsteMatrix? Bagi mereka yang baru mengenali Shaklee, OsteMatrix ni adalah suplemen yang membekalkan Kalsium, Magnesium dan dilengkapi Vitamin D untuk kadar penyerapan yang lebih baik dalam tubuh badan.
Bila sebut pasal kalsium, semestinya ianya untuk tulang yang sihat dan kuat. Susu formula pun berlumba-lumba mengiklankan susu formula mereka kaya dengan kalsium untuk pembentukkan tulang yang sihat. Betul tak?
Sempena bulan April 2014, macam biasalah tiap-tiap bulan ada promosi Buy 6 FREE 1. Istimewanya bulan ini adalah promosi Buy 6 FREE 1 untuk OsteMatrix.

Sebelum nak beli apa-apa supplement mesti kena tahu dulu, apa yang badan kita kurangkan? Jadi, bagi mereka yang kekurangan kalsium, tengok ada tak kesan kurangan kalsium ni pada diri anda masing-masing.
KESAN KEKURANGAN KALSIUM:
  • Sakit sendi
  • Kuku senang patah
  • Ekzema
  • Kenaikan paras kolesterol dalam darah
  • Tekanan darah tinggi
  • Insomnia
  • Sembelit
  • Kekejangan otot
  • Kebas tangan dan kaki
  • Gemuruh
  • Rheumatoid arthritis
  • Gigi mudah patah atau mereput
  • Depresi
  • Hyperaktif
  • Senggugut
  • Sengal tulang
  • Lenguh-lenguh
Dah cek? Ada? Jadi anda perlukan OsteMatrix. Apa yang OsteMatrix bekalkan pada badan anda? Mesti nak tahukan?
APA KANDUNGAN OSTEMATRIX?
OsteMatrix membekalkan:
  • 1,000 mg (100% Daily Value) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya
  • 400 IU (100% DV) vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium
  • Mineral seperti mangan, kuprum dan zink mengukuhkan lagi matriks tulang anda dan memastikan kesihatan tulang berada di tahap yang optimum.
LINK SET YANG MENGANDUNGI OSTEMATRIX

Klik pada LINK di bawah bagi mendapatkan lebih info tentang setiap set dan bagaimana setiap produk berfungsi. Terdapat juga testimonial pengguna yang telah menggunakan set Shaklee.
Untuk senarai harga runcit, klik SINI.
Untuk konsultasi PERCUMA dan harga lagi MURAH, hubungi saya sekarang. Pasti puas hati! :)


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

0 comments: