16 April 2014

VIVIX ANTI PENUAAN PRODUK SHAKLEE TERBAIK DUNIA

Apa itu VIVIX?
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi Resveratrol dan 15 Polifenol.

Ia juga mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.Kenapa Istimewa Sangat VIVIX?

1. SATU-SATUNYA produk atas muka bumi ni yang setakat ini benar-benar meresap ke dalam DNA badan dan menjadikan DNA sihat. Bila DNA sihat, kesannya semua organ fizikal, termasuk rambut, kuku, kulit, organ-organ dalaman menjadi lebih sihat. Sekaligus menjadi ANTI PENUAAN terhebat!
2. Belum ada lagi produk begini di pasaran di mana Polygonum Cuspidatum adalah agen anti penuaan paling kuat dari alam semulajadi.
3. Melambatkan penuaan di peringkat selular! Keseluruhan dan memberi tenaga, pembaikpulih, perlindungan, anti infalamasi yang sangat berguna untuk badan.Siapa Perlu VIVIX?

1. Anda yang hendak menjaga kesihatan keseluruhan tubuh badan dan organ dalaman.
2. Anda yang menghidap kencing manis, dan darah tinggi (sangat sesuai bagi kepada mak ayah - kesannya amat positif). 
3. Anda yang rasa macam diri tua sebelum usia :)
4. Anda yang sayang keluarga dan belum puas berkhidmat kepada keluarga. Kesihatan yang baik memulakan segalanyaBagaimana VIVIX bertindak? 

Ia bertindak dalam 4 cara:-

1. Mempertahankan sel badan (cell defense)
2. Memberi tenaga kepada sel (cell energized)
3. Memperbaiki sel (cell repair)
4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)

Testimoni VIVIX 


*boleh google untuk lebih banyak testimonial Vivix. :)
Berapa harga VIVIX?

Vivix
150ml
RM475

Hubungi saya untuk konsultasi berkaitan produk Shaklee


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

No comments: