04 May 2014

SARAPAN SIHAT CEPAT SEBELUM KE SEKOLAH

Meal Shakes adalah jawapannya!
  • Sumber Protein berasaskan susu yang terbesar . Apabila ia dicampur dengan 1 cawan susu, ia memberikan 15 gram protein !  Protein dalam Shaklee Meal Shakes adalah susu kering sepenuhnya juga tanpa lemak. \
  • Terjamin tiada bahan-bahan buatan (no artificial ingredient). Jika anda bercadang untuk memberi nutrien semulajadi untuk anak anda, Meal Shakes adalah penyelesaiannya.
  • Buka Vitamin Sintetik. Shakleetelah maju selangkah lagi dan memastikan bahawa semua bentuk vitamin (yang merupakan standard seluruh syarikat juga) Meal Shakes tidak sintetik. Adakah anda tahu bahawa tidak semua vitamin yang diperolehi daripada sumber makanan semula jadi ? Sedih, tetapi benar. Jangan bimbang dengan produk Shaklee! Setiap vitamin tunggal dan mineral yang disenaraikan adalah selamat kepada badan. 
  • 100 % Jaminan Wang Dikembalikan . Sebagai pengguna yang sentiasa suka untuk mendapatkan nilai wang saya , saya menghargai pilihan ini. Lebih daripada itu, saya suka apa yang ia berkomunikasi mengenai pandangan syarikat bagi produk itu. Ia jarang untuk mencari ini kuat jaminan ke atas produk kesihatan semula jadi ... apatah lagi pada setiap seorang daripada produk di catalogue.protein mereka ( Mengandungi laktosa ) Yang Membantu dalam membentuk kulit, kuku , rambut , organ , darah , sel-sel imunisasi dan lain-lain
Membantu Membesar - Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk tulang Itulah bangunan dan sel-sel dalam proses membesar.
Anti -oksida - Mengandungi vitamin A, C , E, zink , selenium yang merupakan anti- oksida untuk komponen anti -penuaan.
Simpan semula warna kulit - Mengandungi B- Kompleks vitamin lengkap , besi, tembaga untuk membentuk sel darah merah, Malthus Meningkatkan kulit warna kulit. Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut yang membantu ( peristalsis perut dan pergerakan kolon / usus ) untuk mengeluarkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
Rasa yang baik untuk tua dan muda - minum Delicious Asli dengan fruktosa ; mengisi semula cepat Perlu nutrien untuk badan ; tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.

No comments: