09 October 2014

Cara Daftar Untuk Jadi Ahli Shaklee

Sekarang boleh jumpa SID (Shaklee Independent Distributor) atau lebih dikenali sebagai pengedar Shaklee kat mana-mana je. Lagi dalam alam maya ni; blog, FB, Instagram dll. 

Pengalaman Saya

Saya guna Shaklee Oktober 2011 (set penyusuan) dan jadi ahli Shaklee Mac 2013. Selepas 3 bulan menjadi ahli Shaklee, saya mencapai bonus bulanan 4 angka hingga sekarang. Alhamdulillah. Menuju ke bonus 5 angka, insyaAllah.

Bagaimana Saya Mencapai Bonus 4 angka?

Setiap perkara yang dilakukan dengan yakin dan kemahuan yang tinggi pasti membuahkan hasil. Fikiran yang positif dan rajin serta istiqamah. Paling penting, team sokongan yang sangat membantu di kala 'zero' dalam perniagaan Shaklee ini. Dapatkan team yang terbaik, pasti anda akan berpuas hati.

Apa Itu Team Sokongan?

Dengan mendaftar keahlian bersama saya, anda akan mendapat bimbingan penuh. Motivasi dan segala persoalan dan perbincangan berkaitan perniagaan dan Shaklee akan sentiasa menjadi tajuk perbualan group Moment To Shine dan Star Master. Group ini sangat aktif di WhatsApp dan FB. Tukarkan masa anda menilik skrin HP/laptop dengan duit dan peluang membantu orang menjadi sihat.

Bagaimana jika tidak pandai berniaga?

Seperti saya katakan tadi, kami mempunyai team yang akan membimbing anda memulakan perniagaan Shaklee. Kami juga membantu anda berkaitan idea untuk mempromosi produk menggunakan alam maya (blog, FB, Instagram) atau secara fizikal (flyers, business card dll)

Bagaimana untuk mendaftar?
  1. Buat bayaran RM65 + RM10 (Shipping WM)/ RM20 (shipping EM) untuk seumur hidup, anda akan dapat ID dan juga starter kit.
  2. Buat pembelian 200uv (lebih kurang dalam RM660) anda akan dapat keahlian PERCUMA + Starter Kit dan juga Cash Bonus dalam RM30 sebelum 15 hb hadapan terus ke akaun anda.

Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?
  1. Dapat beli dengan harga ahli dengan pinjamatan sehingga 33%
  2. Dapat Bonus sekiranya cukup syarat (kumpul point sekurang-kurangnya 150uv setiapm bulan)
  3. Keahlian seumur hidup dan tidak perlu sibuk mengumpul point setiap bulan

Apa kelebihan perniagaan produk Shaklee?
  1. Dapat untung runcit 
  2. Bonus bergantung pada jumlah UV, lebih besar UV, lebih banyak bonus yang anda akan dapat
  3. Selain bonus tunai, ada juga ganjaran bonus kereta dan peluang untuk bercuti atau mengerjakan Umrah.

Apabila anda sign up sebagai ahli, anda LAYAK untuk menikmati ganjaran seperti di atas. Terpulang anda samada join ahli untuk makan sendiri atau untuk berbisnes.
Untuk keterangan lanjut HUBUNGI SAYA


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: