13 November 2014

Besarkan Payudara Dengan Selamat

Tajuk sensitif. Tapi sebagai pengedar produk kesihatan, saya bertanggungjawab menyebarkan ilmu dan produk yang sesuai untuk anda sekalian. Pernah pelanggan bertanyakan saya soalan ini, 'Shaklee ada tak produk untuk besarkan saiz payudara?

Jom kita berkenalan dengan rangkaian hebat untuk masalah anda.

APA SHAKLEE BOLEH BANTU?

*Klik pada LINK setiap produk untuk info lanjut.

SR Vita-C Plus. Vitamin ini bukan sahaja membantu dalam kesihatan menyeluruh, tetapi ia juga dapat membantu dalam menghasilkan kolagen. Kolagen adalah salah satu elemen yang meningkatkan saiz payudara.
Vita-E Complex. Sekali lagi , bermanfaat untuk kesihatan keseluruhan tubuh dan ianya sangat baik untuk payudara kerana ia boleh memastikan payudara kekal tegang dan mengekalkan kulit yang sihat. Seperti juga vitamin A, vitamin ini tidak berkait secara langsung dengan pembesaran saiz payudara , tetapi ia membantu dalam kesihatan payudara, menjadikan kulit lebih anjal dalam persiapan untuk pertumbuhan payudara.
Collagen Powder. Seperti yang diberitahu tadi, kolagen adalah salah satu elemen terpenting dalam meningkatkan saiz payudara. Jadi dah tentu pengambilan kolagen secara terus atau dalam bentuk suplemen sangat membantu 
CarotoMax (Vitamin A). Vitamin ini membantu  kulit dan dapat membantu memelihara kulit payudara untuk kekal lembut. Vitamin ini tidaklah membesarkan payudara secara langsung tetapi membenarkan kulit untuk berkembang atau ‘expand’ ketika proses pembesaran payudara dan masih mengekalkan kelembutan dan ketegangan kulit tersebut. ia juga penting dalam meningkatkan imunisasi, mengelakkan payudara kendur dan kesan ‘stretchmark’ atau regangan sewaktu proses tumbesaran.
Kesan vitamin ni pastinya bukanlah seperti ubat. Tidak secara mendadak, tetapi dengan pengambilan yang berterusan anda akan dapat size yang anda ingini. Kena sabar tapi berbaloi kerana ini adalah cara yang selamat dan natural. Keberkesanan juga berbeza terhadap individu. Ada yang berkesan, ada yang memerlukan lebih dari sekadar vitamin contohnya senaman, herba dan sebagainya. Apa pun ini juga salah satu usaha kan?
Selain daripada produk di atas, saya selalu mengesyorkan produk popular ini kepada pelanggan saya yang menghadapi masalah di atas. Produk popular tersebut ialah ESP. Klik ESP Bantu Anjalkan Payudara untuk tahu lebih lanjut.
Hubungi saya untuk konsultasi berkaitan produk Shaklee


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 

Ingin beli set ini secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
Pick Up/COD Area:
Kluang dan Batu Pahat

Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia
Dapatkan pelbagai supplement hebat Shaklee anda sekarang!

No comments: