11 November 2014

Jom Beli Produk Shaklee

Sebut sahaja Shaklee, pasti anda pernah dengar. Jenama produk kesihatan yang melonjak naik sejak kebelakangan ini. Permintaan pengguna yang ingin mendapatkan kesihatan terbaik. Tahniah kepada anda yang telah memilih Shaklee.

Ringkasnya, saya simpulkan berkenaan Shaklee melalui imej di bawah.Untuk info lanjut, klik Bukti Produk Shaklee Selamat

Jom cuci mata tengok produk Shaklee yang sempat saya snap. Gambar botol je pun. Tapi botol-botol ni gembirakan saya. Bantu mereka yang punyai masalah kesihatan. Gembira bila botol-botol ni telah beri kesihatan yang baik kepada pengguna Shaklee. Alhamdulillah. Kita berusaha, dengan izin Allah.KENAPA SAYA MEMILIH SHAKLEE?

Saya pengedar sah Shaklee dengan ID 933313 yang telah berdaftar sejak Februari 2013. Saya mula berkenalan dengan Shaklee pada Oktober 2011. Lebih kurang 1 tahun setengah saya menggunakan produk Shaklee (set penyusuan), saya tekad meneruskan penggunaan produk Shaklee dan menyebarkan manfaat Shaklee untuk semua.

Produk Shaklee halal, berkesan dan selamat (daripada bahan semulajadi)


Anda ada persoalan tentang produk Shaklee? Atau mungkin ingin mengetahui produk yang sesuai bagi mengatasi masalah kesihatan anda, keluarga atau rakan. Saya sedia membantu memilih produk yang sesuai mengikut keperluan dan kemampuan anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
Pick Up/COD Area:
Kluang dan Batu Pahat

Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia
Dapatkan pelbagai supplement hebat Shaklee anda sekarang!

No comments: