04 November 2014

OmegaGuard Untuk Ibu Menyusu

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ije nak kongsikan promosi sepanjang November 2014 ini. Baru beberapa hari, ramai dah yang hubungi Ije untuk rebut peluang promosi ni (beli 6 percuma 1).
Majoriti yang mencari OmegaGuard ialah di kalangan ibu yang menyusukan anak. Kenapa? Manfaat untuk ibu dan bayi. Ibu boleh kurus (Omega membakar lemak) dan bayi boleh pandai (perkembangan otak dan penglihatan awal bayi).
Apa Itu OmegaGuard?
OmegaGuard mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak omega 3 daripada ikan laut dalam. DHA dan EPA perlu diperoleh melalui pemakanan dan berkesan dalam mengurangkan keradangan serta menyokong fungsi sistem saraf dan mata.
Shaklee OmegaGuard ialah suplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Satu sajian OmegaGuardmembekalkan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.
Ini peluang terbaik anda untuk dapatkan produk Shaklee pada harga istimewa. Hubungi saya sekarang untuk konsultasi produk mengikut kesesuaian anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 

lngin membuat belian Vitamin Untuk Ibu Menyusu Yang Ingin Kurus secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda?  Klik imej di bawah.


Juga klik SINI untuk tutorial langkah pembelian secara online
Pick Up/COD Area:
Kluang dan Batu Pahat

Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia

Dapatkan pelbagai supplement hebat Shaklee anda sekarang!

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments: