20 December 2014

ATASI KULIT ALERGIK DENGAN BERKESAN

Hari ini saya kongsikan sedikit info berkaitan masalah kulit alergik ini. Cara pencegahan terbaik tentulah dengan mendapatkan rawatan daripada doktor perubatan dengan mengambil sample darah. Namun, tidak salah untuk mencuba makanan tambahan Shaklee yang halal, selamat dan berkesan. Jom ikuti kisah hari ini. Hehe.


Testimoni pengguna Shaklee yang berpuas hati setelah menggunakan produk Shaklee. Beliau sememangnya mempunyai eczema sebelum ini tapi apabila beliau merujuk doktor untuk masalah tangan beliau yang gatal-gatal dan luka serta merekah, doktor menyatakan beliau mengalami alergik.


"Salam semua. Nak share testimoni sendiri. Dekat 5 bulan merana sakit tangan dan gatal-gatal. Sampai luka dan merekah. Semua klinik pergi; swasta dan kerajaan. Tetap tak elok. Masa pergi klinik nak ambil ubat hilangkan gatal, nurse beri injection sampai saya pengsan. Huhu. Masa tu masih menyusukan anak dengan susu badan. Seksa sangat rasa. Baru-baru ni try esp + vita c + alfalfa. Alhamdulillah. Korang boleh tengok result dia sendiri. Saya betul-betul gembira dengan perubahan sekarang" - Norida Zara

Beliau mengamalkan SR Vita-C Plus, ESP dan Alfalfa Complex

APA YANG SHAKLEE BOLEH BANTU?


Banyak, kan? Anda tak perlu ambil semua produk ini secara serentak. Boleh ambil mengikut peringkat dan keperluan anda. Tambah produk lain bila perlu secara berperingkat mengikut keutamaan. Macam mana nak tahu apa yang utama? Saya akan terangkan satu persatu. 

Alfalfa Complex membantu proses detox dengan membuang toksin-toksin dalam badan dan memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan, dan ulat air dengan berkesan. Alfalfa sangat berkesan mengatasi masalah kulit alergik. Produk ini mungkin menjadi keutamaan besar untuk anda melainkan anda mengandung dan mempunyai penyakit SLE. 

OmegaGuard mencegah keradangan kulit dan mengurangkan kegatalan. Penghidap kulit sensitif biasanya akan menyebabkan rasa gatal dan akan mula menggaru. OmegaGuard membantu masalah alergik kulit dengan menguatkan membran sel. Jika anda mengalami kegatalan melampau, OmegaGuard harus menjadi pilihan anda

ESP kaya dengan protein untuk membantu menghasilkan sel-sel baru dan meransang pembentukan semula kulit. Esp juga membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

SR Vita-C Plus membantu meningkatkan sistem imun badan dan merangsang kolagen untuk mencantikkan kulit. Vitamin C juga membantu melindungi tubuh dan kulit dari kerosakan sel.

Herbal Blend Cream fungsi melegakan gatal dan pedih-pedih akibat luka kulit alergik. Bila kulit disapu dengan Herbal Blend Cream, kulit akan rasa sejuk, jadi gatal dan pedih akan beransur hilang.

APA KATA PENGGUNA LAIN?


Herbal Blend untuk luaran


Alfalfa Complex atasi bibir pecah dan berair serta alergik bibir


Amalkan Alfalfa Complex dan SR Vita-C Plus


Alfalfa Complex dan air kosong yang banyak hilangkan alergik


OmegaGuard kurangkan gatal untuk kulit sensitif dan berair


Gegatal hilang selepas amalkan Alfalfa Complex


Ingin beli Set Kulit Alergik secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Anda juga boleh dapatkan Set Kulit Alergik terus daripada saya. Hubungi saya kerana saya bersedia untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 

1 comments:

kucha lana said...

bagus tips nie..mana tahu tangan ada elrgic nanti boleh cuba