06 December 2014

CoQ10 Supplement

Terdapat banyak pilihan produk CoQ10 di pasaran. Shaklee juga mempunyai produk tersebut yang dikenali dengan CoQHealth Plus. Sudah pasti terdapat perbezaan ketara CoQ10 keluaran Shaklee. Hari ni saya beritahu sebab kenapa anda harus memilih CoQ10 Shaklee.CoQHealth Plus Shaklee mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan dengan sistem penyampaian minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian meksimum dan penyerapan yang lebih baik.


Fungsi CoQ10 Untuk Tubuh Manusia


  • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  • Menggalakan dan melindungi arteri sihat terhadao pengokidaan LDL
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Membantu menambahkan dari mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah.
Perbezaan CoQHealth Plus Shaklee dan CoQ10 biasa

1) Untuk mendapatkan jumlah yangs setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQHealth Plus Shaklee, anda memerlukan hampir 1.7kg AYAM atau 28 cawan brokoli

2) Kombinasi CoQ10 dan Vitamin E dipercayai untuk mengukuhkan keupayaan antiokidan yang terdapat di dalam Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar dan menjana semua Vitamin E, untuk memberikan perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel-sel tubuh
3) Ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantu menyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung)

4) CoQ10 berasal daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai yang terdapat pada masa kini, yang sumbernya telah diuji dan diyakini ramai secara meluas mempunyai kualiti tinggi dalam sumbar bioketersediaan CoQ10-nya.

5) CoQHealth Plus Shaklee didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan dengan sistem penyampaian minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.
6) Tanpa Gluten
Harga CoQHealth Plus
CoQHealth Plus
60 kapsul
Runcit RM125

Dapatkan CoQHealth Plus anda hari ini. RM100+ tampak mahal. Namun nilai kesihatan tidak dapat ditukar ganti dengan wang ringgit. Kalau sakit, duit banyak pun tak berguna. Kalau bergadai duit, tapi kesihatan tip top hati senang. Kan? Apatah lagi kalau berlarutan hingga menyebabkan sakit jantung. Kos pembedahan bukan RM100+. Nauzubillah. Saya doakan kesihatan yang baik buat semua. Sebab tu saya suka berkongsi info kesihatan dan manfaat produk.

Anda mungkin berminat untuk mengetahui tentang info berikut:
  1. Kepentingan CoQ10 Kepada Tubuh Badan Kita
  2. Soalan Lazin CoQHealth Plus
  3. Vitamin Atasi Sakit Jantung
  4. 4 Fungsi Utama CoQHealth Plus
Hubungi saya untuk harga istimewa dan konsultasi berkaitan produk Shaklee


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
 Emel : hifzan2286@gmail.com
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini 
Ingin beli CoQHealth Plus secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
Pick Up/COD Area:
Kluang dan Batu Pahat

Penghantaran seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia

Dapatkan pelbagai supplement hebat Shaklee anda sekarang!

1 comment:

blogger lelaki said...

kiranya produk ini baik untuk jantung la yer...vitamin shaklee bagus untuk kesihatan