08 December 2014

Peluang Tambah Pendapatan

Selalu orang tanya saya rahsia saya boleh buat Shaklee. Benar. Saya sibuk dengan kerjaya sebagai cikgu. Sediakan bahan untuk mengajar, edit bahan, print, laminate untuk buat flash card dan picture card. Dengan jaga 2 anak di rumah waktu pagi. Saya mengajar petang. Manakala suami kerja pagi. Jadi, sesi pagi di samping ber-business Shaklee, siapkan kerja sekolah, urus rumah bla bla bla. Sibuk.

Tapi saya ada banyak rahsia untuk anda yang bekerjaya dan mahu menambah pendapatan sampingan. 

DULU...

Saya cuba Shaklee untuk susukan anak sulung saya pada 2011. Masa tu anak berusia 6 bulan. Bila habis stok set pertama, saya beli lagi set kedua penyusuan Shaklee. Tahun 2013 saya merancang untuk hamil dan nak guna set hamil Shaklee. Masa tu saya daftar ahli dengan niat nak jimat. Sebab dah hampir 2 tahun guna Shaklee masa tu.

HARI INI...

Lagi 2 bulan genaplah 2 tahun saya menjadi ahli Shaklee. Dengan modal RM65 untuk daftar keahlian, saya dapat lebih daripada itu. Bonus tahunan saya mencecah RM30K. Alhamdulillah. Bulan pertama saya join Shaklee, saya dapat bonus pertama RM62. *SENYUM.

SEKARANG...

Lebih setahun saya dapat bonus 4 angka dengan Shaklee. Bukan nilai wang yang saya pentingkan. Saya dapat lebih daripada itu. Saya mahu bantu anda sekarang. Bantu anda rasai manfaat Shaklee.


Ambil HP dan SMS/WhatsApp lah saya sekarang. Atau anda boleh layangkan email kepada saya. Saya menanti anda. Saya fikir siapa nak beri anda RM50 sebulan? Atau RM500? Atau RM5000? Dengan izin Allah, anda bukan sekadar menambah wang poket, malah lebih daripada itu. Hubungi saya dulu. 

No comments: