11 December 2014

PROMOSI SET KECANTIKAN SHAKLEE PADA HARGA TERBAIK!

Alhamdulillah. Seronoknya bulan Disember 2014 ni. Promosi 3 produk serentak! Jika sebelum ini Shaklee mengisytiharkan 2 produk sahaja iaitu promosi Disember 2014 (SR Vita-C Plus dan Vita-E Complex). Siang tadi Shaklee mengumumkan produk promosi iaitu Collagen Powder


Kenapa tiba-tiba je Shaklee umumkan promosi ni?

Ni SMS yang saya terima daripada pihak Shaklee.

Shaklee: Due to Product Registration guideline change, Collagen will be unavailable for sale after Dec'14 pending re-registration which takes 9-12 mths. Hence Shaklee is offering a special Buy 3 Free 1 promo now to support our valued distributors with sufficient products till product registration is achieved.
Atau dalam Bahasa Melayunya;

Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini. Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan, pihak Shaklee berbesar hati memberikan kepada anda PROMOSI beli 3 percuma 1. Segera dapatkan stok anda kerana penjualan akan dihentikan bermula Januari 2015.

Mudahnya, selama setahun sepanjang 2015, stok Collagen Powder tidak boleh dipasarkan atas sebab garis panduan pendaftaran baharu produk. Umum mengetahui, banyak produk berasaskan kolagen yang dipasarkan di negara kita sejak akhir-akhir ini. Mungkin ini merupakan sebab mengapa kerajaan Malaysia membuat garis panduan baharu dan proses pendaftaran semula produk memakan masa 9 hingga 12 bulan. 

Collagen Powder Shaklee Diyakini Selamat?

InsyaAllah. Setakat ni saya tidak putus menerima pesanan Collagen Powder Shaklee. Memang ada peminat setia. Sebabnya? Tentukan kerana keberkesanan produk. Ketahui Fakta Tentang Kolagen dan juga Panduan Memilih Kolagen.

Saya juga pernah menulis artikel tentang Kolagen Terbaik dan Paling Berkesan serta berkongsi testimonial pengguna Collagen Powder.

Gabungan Hebat Vitamin C, Vitamin E dan Kolagen!

Sustained Release Vita-C 500mg
180 tablet
Harga runcit RM92.50
Hubungi saya untuk harga paling murah!

SR Vita-C Plus berbeza dengan rangkaian vitamin C lain yang terdapat dipasaran. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren. Ia bersifat 'sustained release' yang bermaksud 100mg vitamin C dilepaskan ke dalam salur darah secara berperingkat selama 5 jam. Jadi badan kita mempunyai bekalan Vitamin C setiap masa sesuai dengan kepentingan Vitamin C kepada badan kita. Ia juga mempunyai bioflavoinoids yang membantu penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C daripada teroksida. SR Vita-C Plus adalah daripada sumber semulajadi tanpa perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Promosi Disember 2014; beli 6 percuma 1 atau beli 2 diskaun 5%. 

Vita-E Complex
120 kapsul
RM149
Hubungi saya untuk harga paling murah!


Vita-E Complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E

Selenium bertindak sebagai pelengkap untuk menyempurnakan tindak balas/ fungsi vitamin E.
  • terbukti mencegah penuaan sebelum waktunya
  • selenium turut diperlukan untuk meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita.
  • gabungan vitamin E dan selenium mampu meningkatkan pengeluaran kualiti sperma yang baik.
  • gabungan selenium dan vitamin E mampu meningkatkan antioksidan dan seterusnya mengurangkan kesan negatif radikal bebas (antara penyebab kanser) terhadap badan kita
  • turut membantu mengurangkan masalah psoriasis
  • selenium turut terbukti berupaya mencegah penuaan sebelum waktunya. Atau dengan kata lain, awet muda.
Promosi Disember 2014 Vita-E Complex; beli 6 percuma 1 atau beli 2 diskaun 5%. 


Collagen Powder
15 sachets
RM298
Hubungi saya 018-270 4872 untuk harga istimewa

Shaklee Collagen Powder pula merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (melalui ujian klinikal)

Ingin beli Set Kecantikan Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Anda juga boleh dapatkan Set Kecantikan Shaklee terus daripada saya. Hubungi saya kerana saya bersedia untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini  

1 comment:

kuchalana said...

cepat-cepat beli shakle selagi ada promosi nie