22 December 2014

TESTIMONI SET KECANTIKAN SHAKLEE

Sementelah promosi hebat bulan ni, iaitu promosi 3 produk serentak; Promosi Disember 2014, saya mengambil peluang untuk berkongsi pengguna yang telah berjaya cantik tanpa masalah wajah dengan produk semulajadi Shaklee. 


TESTIMONIAL 1 : Amalkan SR Vita-C Plus dan Vita-E Complex selama 3 bulan; jerawat hilang, cerahkan kulit, kulit licin, kulit tidak menggerutu

Saya telah mengamalkan Shaklee consume selama 3 bulan dan hasilnya sangat ketara. Gambar testimoni tidak edit dan kesemua gambar di atas original. Masalah jerawat dapat di atasi dengan baik. Sekarang tgh focus masalah parut2 yang tinggal kesan daripada pimples before this. Vita C dan Vita E juga mencerahkan kulit muka saya. Sejak mengamalkan shaklee pimples tidak naik keterlaluan dan akan naik pimples masa datang bulan sahaja. alhamdulillah dah dapat kulit yang licin dan tidak berkerutu  lagi. Thanx shaklee :) credit

TESTIMONIAL 2: 2 minggu amalkan Vita-Lea, B-Complex, SR Vita-C Plus dan ESP; kulit tidak berminyak, lebih bermaya (glowing), liang pori mengecil


As salam....sy ambik set A (Vita-Lea, B-Complex, SR Vita-C Plus) + ESP utk tambah energy sbb sy selalu letih n lesu. Ms tgh drive pn kdg2 rasa nak trlelap. Kesan serta merta sy dah x rasa letih n lesu lg. tp yg plg best lps 2 wk dah nampak kesan pd kulit muka. muka sy jenis oily n bekas jerawat yg dah brtahun2. Masa mengandung anak ke 3 ada pigmentation. Muka Nampak kusam n x brmaya. Dua2 gambar ni tanpa bedak or foundation. Smlm sy tambah vit e n x sabar nak tgk kesannya. 
 TESTIMONIAL 3: Amalkan GLA Complex, ESP, SR Vita-C Plus, B-Complex dan Vita-E Complex secara berperingkat; kulit bertambah glowing dan warna sekata


Tengok gambo kt sebelum tu mak makan vita C tp dari brand lain tp x jadi apa2 pun uols..muka pun ala2 jambatan x siap gittew..coreng sana coreng sini..parut jerawat toksah ckpla merata2 ada..belum masuk lg kawah bulan..mekap pun tetap nampak buroks jugak k..

Alhamdulillah selepas sembang dgn kak Zura Betty ,beliau yg suggest sy minum ESP Shaklee..after 2 minggu consume ESP memang terasa ada perubahan terus beli pulak GLA Complex Shaklee x saba2 nk kulit cantik okey...slps sebulan memang sangat2 berpuas hati dgn produk ni..then terus mkn Set D ( VITA C, VITA E, BCOMPLEX) utk dpt hasil yg lg POWER...Alhamdulillah....tak mau tukar yang lain dahhhhh.....Sekarang x perlu nk mekap tebal sampai 3 inci dh k...just sapu compact powder & celak sikit je..memang ESP ni boleh dpt cun lahhhhhh.....

TESTIMONIAL 4: Penggunaan SR Vita-C Plus dan Vita-E Complex; parut pudar dan kulit glowing


Assalammualaikum...sekadar nak berkongsi hasil penggunaan esp + vit e dan vit C..Alhamdulillah ada perubahan..
TESTIMONIAL 5: Ambil Alfalfa Complex untuk atasi alahan makanan laut; B-Complex, SR Vita-C Plus, Vita-Lea dan ESP untuk parut dan jerawat


Salam, setelah sekian lama.. saya dah bersedia nak share testimoni diri sendiri.. ehem malu pun ada. Pic before taken masa May 2012, baru start ambil Shaklee set B.. teruk sangat muka.. merah dan bengkak2.. jerawat on and off.. bila period lagi la kuar mcm buh baja..
Berkat kesabaran, saya nak maintain dengan Shaklee juga.. so saya maintain dengan Vit B Complex, Vit C, Vitalea, Alfalfa, ESP utk kulit. Supplement lain sy amik Omega dan Oste.. pada saya Alfalfa yg paling banyak membantu sy dr segi jerawat dan alahan pada makanan laut.. kebaikan lain, bab lawas jgn cakap la, ekzema pn settle..

TESTIMONIAL 6: jeragat pudar dengan Collagen Powder


Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih.. Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.
Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun(salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini. (baru suami ckp td haha. Sebab dia xnak tegur sbelum ni takut sy upload pic sndiri. Pdhal pic sndiri kat fb pun jarang nak kuar)
 
Ingin beli Set Kecantikan Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Anda juga boleh dapatkan Set Kecantikan Shaklee terus daripada saya. Hubungi saya kerana saya bersedia untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini   

1 comments:

kucha lana said...

boleh nampak kesan yang positif daripada testimoni pasal produk shaklee tu