20 February 2015

Kenali 7 Fakta Tentang Syarikat MLM Shaklee

SATU-SATUNYA
Bisness MLM yang memerlukan modal terkecil sebanyak RM65. Tetapi memberikan pulangan yang sangat lumayan.

Saya mengeluarkan modal RM65 pada Februari 2013. Dan sehingga hari ini, setelah 2 tahun, jumlah bonus saya menghampiri RM40k! Hanya dengan Shaklee.

MENARIK
Bisness MLM Shaklee menawarkankan program 3C iaitu Cash, Car dan Convention) ditaja sepenuhnya bagi mereka yang layak.

MENAKJUBKAN
Selama lebih 5 dekad atau 50 tahun Syarikat Shaklee telah menerajui barangan dan produk kesihatan secara semulajadi yang terulung di dunia.

BERBEZA
Bisness MLM Shaklee berbeza dari bisness MLM lain kerana anak bisness ‘downline’ boleh dan berhak mempunyai bonus yang lebih besar dari upline mereka. Kata lainnya, siapa rajin mereka akan dapat lebih.

PERCUMA
Dengan setiap pembelian produk yang bernilai RM650, anda ditawarkan KEAHLIAN SECARA PERCUMA. Keahlian adalah seumur hidup. No renewable.

DIJAMIN
Produk Shaklee di JAMIN sentiasa selamat, ia sentiasa berkesan, dan ia sentiasa mesra alam.

BARU
Ter BARU, Ibu Pejabat Shaklee di Pleasanton, California direkabentuk mesra pengguna dan mesra alam sebagai refleksi kepada komitmen Shaklee terhadap ‘kehidupan yang Harmoni bersama Alam Semulajadi.

Ingin dapatkan rangkaian makanan tambahan Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: