04 February 2015

Mesti Tahu : 8 Fakta Multivitamin Vita-Lea For Children

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Dah 4 Februari 2015. Cepatnya masa berlalu. Teringat malam 31 Januari lepas, saya mencuba berpuluh kali untuk buat pesanan online produk Shaklee. Saya nak grab peluang Promosi Shaklee Januari 2015 iaitu Vita-Lea for Children, beli 3 percuma 1. Nak buat stok anak-anak. Tapi nasib tak menyebelahi saya, jam 12 tengah malam masih tak boleh nak proceed payment. Nasibbb...~

Pagi 1 Februari saya terkejut melihat Promosi Shaklee Februari 2015, promosi Vita-Lea for Children, beli 3 percuma 1 masih diteruskan! Alhamdulillah. Dan dan tu jugak buat order online. Syukur!! 

Vita-Lea For Children
60 tablet
Runcit RM111
Hubungi saya untuk harga istimewa

Dipenuhi dengan khasiat kebaikan, Vita-Lea for Children Chewable Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrien penting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin D-600IU bagi setiap hidangan, dengan 150% nilai harian.

Turut diperkaya dengan kalsium dan magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vita-Lea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya dua tablet sehari dan mereka bermain sepuasnya.


Fakta PENTING Vita-Lea for Children Shaklee
  • Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak
  • Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi
  • Memberi 100% nilai harian vitamin C
  • Vitamin B yang menyokong fungsi sebenar proses badan manusia
  • Berasaskan phytonutrien semulajadi
  • Manisan semulajadi dengan Xylitol, tidak menggalakkan kaviti
  • Kaya dengan sumber nutrien antioksidan
  • Diperkaya dengan buah oren, anggur dan campuran perisa beri

Anda mungkin berminat dengan artikel ini
Jika anda ingin berikan nutrisi terbaik untuk anak, saya sangat mengesyorkan Vita-Lea for Children. Ramai ibu bapa telah memilih vitamin Shaklee yang semulajadi dan berkesan bagi mengoptimakan kesihatan anak mereka. Kini tiba giliran anda.

Anda berminat nak berikan Vita-Lea for Children multivitamin bagus untuk anak daripada Shaklee? Harga runcit sebotol (6 biji) ialah RM111, tapi dengan promosi Beli 3 Percuma 1 sepanjang Februari 2015 ni, lebih banyak penjimatan yang boleh diperoleh.

Ingin dapatkan produk ini  secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya kerana saya bersedia untuk menyelesaikan masalah kesihatan anda.


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

0 comments: