01 February 2015

Promosi Shaklee Februari 2015

Assalamualaikum!

Teruja memulakan Februari 2015 sebab promosi yang ditawarkan Shaklee iaitu OsteMatrix, Advanced Joint Health Tablet (AJHT), Vita-Lea for Chidren dan Vita-Lea.


Apa kelebihan setiap produk promosi bulan ni?

Vita-Lea - Merupakan multivitamin yang penting untuk menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang.

Klik link berikut untuk info lanjut tentang Vita-Lea. Harga multivitamin Shaklee, perbezaan Vita-Lea dan multivitamin jenama lain, anemia semasa hamil dan banyak lagi!

Vita-Lea for Children - Ada 18 Vitamins dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita. 

Ketahui akibat kanak-kanak kekurangan nutrisi, 17 fungsi Vita-Lea For Children, multivitamin terbaik untuk anak

OsteMatrix - Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral.

Ikuti artikel berkaitan OsteMatrix tentang cara cepat sembuhkan patah atau retak tulang, risiko bayi tidak diberikan susu ibu, tambah ketinggian dengan cepat, atasi morning sickness, 8 soalan tentang set kehamilan Shaklee, mengapa kita perlukan kalsium?, kaitan kalsium dan vitamin D untuk osteoporosis dan banyak lagi!

Advanced Joint Health Tablet (AJHT) - Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi - sendi.

Mudahnya, AJHT sesuai untuk mereka yang mencari ubat sakit urat, supplement untuk warga emas dan hilangkan sakit sendi dan lenguh.

Bagaimana nak dapatkan harga promosi?

Hubungi saya kerana saya bersedia membantu anda untuk dapatkan harga istimewa


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: