25 March 2015

Penapis Air Murah dengan Air Paling Bersih dan Selamat

Minum air dengan gembira. Tak perlu susah-susah nak masak. Air masak yang kita ambil terus dari paip pun akan ada keladak bukan? Selamat ke tu? Dengan Water Pitcher hanya masukkan air ke dalam jag dan sedia untuk diminum.



  • 1 penapis boleh menapis sebanyak 8 gelen air dan ia bersamaan dengan 303 liter air.
  • 1 kotak mineral kecil (600ml) bersamaan dengan 14.4 liter untuk 24 botol. Jadi anda dapat 21 kotak air mineral untuk 1 penapis.
  • 1 kotak mineral water (penutup biru) dalam lingkungan RM15. Untuk 21 kotak anda telah berbelanja sebanyak RM315. Wow!!banyak juga yang anda perlu keluarkan untuk mineral water kan??

Kenapa perlu membazir? Beli Water Pitcher sekarang dengan harga MURAH dari saya. Terus dapat 3 PENAPIS percuma. 3 penapis tu anda dah boleh dapat 63 kotak air mineral!!

Kita kira untuk 63 kotak pula, anda dah terpaksa berbelanja RM945. Ditambah dengan 1 penapis yang dah sedia ada, kos anda dah menjadi RM1260. Mak aih, anda jarang kira kos tu kan?

Rugilah jika anda masih berfikir-fikir lagi. Harga penapis MURAH saya ni 3 kali ganda MURAH dari harga RM1260 yang perlu anda belanjakan untuk mineral water tersebut!!!

Bahkan air penapis saya ni DIJAMIN mampu meringankan beban buah pinggang anda!! BEBAS plumbum, merkuri, klorin, kadmium dan bahan logam berat yang lain!!!

Perkenalkan Get Clean Water Pitcher Shaklee!


Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!
Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.
Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat
Marilah kita meraikannya!
Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula
Pilihan Bijak!
  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos
Keunikan Shaklee
Selamat
  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
  • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).
Pintar
  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.
Berkuasa Tinggi
  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.
Mesra Alam
  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.
Ingin dapatkan Water Pitcher Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat

Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

0 comments: