02 April 2015

Dapat Duit Lebih Dengan GST

Assalamualaikum dan selamat pagi! Dah masuk 1 April dan akhirnya GST dah mula berkuatkuasa. Sana sini heboh harga naik dan ramai yang panik kan? Jangan panik. Kita doakan yang baik-baik sahaja. Tengah duk kata harga barang semua naik, apa pula saya kata dapat duit dengan GST ni?
Ha, ini GST yang bagus punya. Apa kata kita pandang GST 6% sebagai satu rahmat buat kita. Membuka minda kita untuk menjenguk lebih banyak peluang buat duit di luar sana. Lebih membuatkan kita kerja keras dan pastinya terus mendoakan semoga ekonomi Malaysia mula stabil dan memberi manfaat kepada kita suatu hari nanti. InsyaALLAH.
GST = Get Shaklee Today! 
Dengan kos hidup yang semakin tinggi, semakin ramai yang mula mencari peluang jana duit. Pelajar pun ramai tau yang cari peluang. Sebenarnya peluang ada depan mata cuma kita belum nampak. Sebab tu saya kata anggap ini satu rahmat untuk kita dapat lebih banyak wang untuk keluarga.
Manfaat GST = Get Shaklee Today!
Apa yang bagusnya Get Shaklee Today ni? Banyak bagusnya.
  1. Modal 0 hanya perlu bayar yuran keahlian sekali seumur hidup RM79.50
  2. Tak perlu simpan stok RM20, 30K kat rumah..semua boleh order terus melalui Shaklee
  3. Berpeluang jana wang hingga 4 5 angka malah 6 angka
  4. Berpeluang mendapat 3C iaitu car bonus, convention dan cash- trip 5 bintang yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee, dalam dan diluar negara. Bagi yang muslim, anda boleh pilih untuk mengikuti  trip luar negara atau pakej Umrah.
  5. Semua ini boleh dilakukan hanya dari rumah dah melalui smartphone/laptop anda!
Jadi, apa yang merugikan? Bagi saya tiada. Dapat tambah ilmu, tambah duit dan senang. Saya sendiri dah buat 100% dari rumah jadi, tak mustahil kan?
Jom ubah perspektif kita. Lihat peluang bukan natijah.. Ada rahmat diatas segala yang terjadi. Betul tak? Jom dapat lebih wang dengan GST!

Hubungi saya untuk pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
♥ SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
♥ FB Page: Vitamin Suci
♥ FB : Hifzan Zanini

No comments: