30 May 2015

Makan Alfalfa Jerawat Makin Banyak?

07:24 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Ramai takut untuk ambil Alfalfa Complex Shaklee, kan? Sebabnya ramai yang cakap healing crisis (proses pemulihan) yang teruk! Betul ke?

Rugi tak baca pengalaman mereka yang saya kongsikan hari ini. Mesti baca sampai habis!

MASALAH ALFALFA COMPLEX


APA YANG TERJADI?


Alfalfa Complex merupakan agen detox. Ia bermaksud, Alfalfa Complex berfungsi membuang toksin daripada badan kita. Proses pembuangan toksin dikenali sebagai perkumuhan. Perkumuhan berlaku dengan banyak cara sama ada melalui air kencing, najis, peluh serta kulit. 

Apabila berlaku pertumbuhan jerawat, pening (simptom proses pemulihan), ambillah air kosong yang mencukupi. 

PENGALAMAN PELANGGAN SAYA!

Saya yakin untuk berkongsi pengalaman pelanggan saya yang menggunakan Alfalfa Complex untuk mengatasi masalah jerawat yang membiak di wajah! Dua testimoni ini ialah daripada pelanggan saya sendiri.

Seronok dapat selesaikan masalah kulit mereka! Kalau anda nak jadi seperti mereka, jom WhatsApp atau Telegram saya; 018 270 4872. Dapatkan produk Shaklee dan saya kongsi tips terbaik cara pengambilan vitamin Shaklee!




Tips mereka?
  • cara pengambilan harian (saya akan kongsikan rahsia ini selepas anda membeli rangkaian Shaklee) dan 
  • minum air kosong secukupnya (berapa liter sehari? saya akan kongsikan selepas belian)

Anda mahu? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

29 May 2015

Cara Mudah Hilangkan Blackhead Dan Whitehead

07:38 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Wanita dan mekap memang tidak terpisah. Paling tidak sapu bedak di wajah dan oleskan gincu untuk tidak nampak pucat ketara. Tahukah anda, penggunaan MAKE UP REMOVER adalah penting bagi anda yang tidak bermekap. Apatah lagi jika anda bermekap, sangat-sangat diperlukan!

KENAPA PERLU MAKE UP REMOVER?

Antara 3 langkah penting dalam penjagaan wajah ialah membersih, menggelupas (exfoliate) dan melembap. Kalau nak kulit flawless dalam seminggu, ikut 3 langkah asas penjagaan wajah tadi. Hari ini saya fokuskan kepada langkah ke-2 dengan menggunakan NutriWhite Gentle Action Make Up Remover. 

APA KATA PENGGUNA?

Jom layan testimoni pengguna!

Testimoni 1 : mudah menanggalkan blackhead dan whitehead


Testimoni 2 : Whitehead hilang dalam beberapa hari!


Testimoni 3 :  Keluar daki, tompok hitam makin pudar!


Testimoni 4 : Daki keluar dengan mudah!


Selama ni kita fikir dengan menggunakan pembersih wajah, muka kita dah cukup bersih. Sebenarnya penggunaan NutriWhite Gentle Action Make Up Remover adalah langkah penting dalam penjagaan wajah yang sebenar. Ingat 3 langkah asas tadi (membersih, menggelupas dan melembap)

Ramai dah puas hati dengan NutriWhite Gentle Action Make Up Remover ni sebab kesannya yang ketara. Tak perlu picit lagi whitehead atau blackhead di hidung. Makin dipicit, makin banyak bakteria merebak di wajah. Lepas tu naik pula jerawat.

NutriWhite Gentle Action Make Up Remover


  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
  • Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
  • Aloe menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

28 May 2015

3 Tips Untuk Kulit Flawless

07:39 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Ada lebih kurang 2 bulan sahaja lagi untuk kita meraikan hari raya aidilfitri. (puasa pun belum. Hehe). Tapi ramai mengambil peluang waktu ni berkejar nak kurus dan nak cantik. Muka tulus mulus bak artis korea. 

CARA CANTIK TANPA PEMBEDAHAN PLASTIK

Sekarang lupakan kepayahan untuk melakukan pembedahan plastik mahupun suntikan kerana anda mampu mendapat kulit flawless, tanpa lubang bekas jerawat, tanpa pigmentasi yang buruk hanya dengan mengambil SUPPLEMENTS!

Di samping itu, dengan pengambilan air kosong yang mencukupi, rehat dan tidur yang cukup serta penggunaan penjagaan wajah NutriWhite ataupun Enfuselle, anda mampu mempunyai wajah gebu!

Kenapa saya kata boleh? Jom saya berikan testimoni. Bukti mereka boleh cantik dengan mengambil supplement yang betul.

TESTIMONIAL KULIT FLAWLESS SHAKLEE



Saya cukup teruja dan suka dengan dua gambar ini kerana mereka sangat berpuas hati. Kita yang tengok pun rasa teringin nak kulit gebu tanpa cela macam mereka, kan? 

Tips utama mereka tentulah mengamalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee dengan KONSISTEN! Ini disebabkan badan menjadi sihat selepas mengamalkan supplement, maka sel-sel kulit juga menjadi sihat. Sel sihat membentuk kulit cantik tanpa cela. 


APA FUNGSI VITAMIN INI?

Antara kelebihan Vita-E Complex adalah:
  • Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).
  • Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
  • Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka (jerawat)
  • Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
  • pengambilan vitamin E yang konsisten membantu mencerahkan tona kulit menjadi sekata
  • Vitamin E memudarkan parut (favourite ramai!)
SR Vita-C Plus pula dapat:

  • Membentuk kolagen - Vitamin C merangsang pembentukan kolagen. Kolagen merupakan sebatian asas otot, tisu,gusi, rangka dan tulang rawan. Sekiranya kekurangan vitamin C kawasan ini akan cepat hilang elastik yang menyebabkan proses penuaan.
  • Kecantikan kulit - Kulit akan lebih cerah dan kurang berlaku masalah kulit kering dengan pengambilan vitamin C secara berterusan.
  • Sebagai anti oksidan yang kuat - vitamin merupakan antioksidan atau salah satu cara untuk melawan penyakit
  • Membantu meningkatkan kesan pemulihan - membantu dalam penghasilan kulit baru, alergi dan memudarkan parut.
  • Memperbaiki simptom pendarahan - Kekurangan vitamin C menyebabkan masalah gusi berdarah, kulit kasar, kulit ruam dan kulit kering.
Paling ajaib, Collagen Powder Shaklee dapat merealisasikan impian kulit flawless kerana ia terbukti berkesan:

  • Meningkatkan kelembapan kulit – 90%
  • Mengurangkan kekasaran dan kekeringan – 75%
  • Peningkatan dalam penampilan keseluruhan – 71%
  • Meningkatkan kelembutan dan kelicinan – 69%
  • Meningkatkan pemakaian kekal mekap – 60%
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti – 55%
  • Meningkatkan ketebalan rambut – 54%
  • Meningkatkan keserian, tona dan warna kulit – 50%
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan – 18%


Anda tak perlukan lagi camera 365 mahupun make up tebal. Cukup dengan set cantik Shaklee sahaja. Anda mahu? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET CANTIK SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

27 May 2015

Lokasi Cawangan Shaklee Seluruh Malaysia

07:30 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya kongsikan lokasi ibu pejabat dan cawangan Shaklee seluruh Malaysia. Anda boleh mendapatkan produk Shaklee dengan pembelian sendiri di ibu pejabat (HQ) atau cawangan berdekatan anda.

Hubungi saya 018-270 4872 sebelum membeli untuk harga istimewa dan konsultasi produk!


Shaklee Malaysia mempunyai SATU ibu pejabat dan ENAM cawangan Shaklee seluruh Malaysia

  1. Kuala Lumpur (1 ibu pejabat dan 1 cawangan)
  2. Kota Kinabalu, Sabah
  3. Kota Bharu, Kelantan
  4. Johor Bahru, Johor
  5. Ipoh, Perak
  6. Seberang Jaya, Pulau Pinang

IBU PEJABAT


Ibu Pejabat
Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3099

Isnin hingga Jumaat: 10:00 am - 07:00 pm

Sabtu: 10:00 am - 07:00 pm

SABAH


Sabah
Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Isnin hingga Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (pertama & ketiga):
10:00 am to 07:00 pm

JOHOR

Johor
14, Jalan Molek 1/10, Taman Molek,
81100 Johor Bahru.
Tel: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188
Isnin hingga Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm
Sabtu (pertama & ketiga):
10:00 am to 07:00 pm

KELANTAN


Kelantan
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.
Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Isnin hingga Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm
Sabtu (pertama & ketiga):
10:00 am to 07:00 pm
KUALA LUMPUR


Kuala Lumpur
No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Isnin hingga Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (pertama & ketiga):
10:00 am to 07:00 pm

PERAK


Perak
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Isnin hingga Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (pertama & ketiga):
10:00 am to 07:00 pm

PULAU PINANG


Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Isnin hingga Jumaat:
10:00 am to 07:00 pm

Sabtu (pertama & ketiga):
10:00 am to 07:00 pm








24 May 2015

Sijil Halal Shaklee 2015

07:12 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setiap tahun pihak Shaklee mengeluarkan kenyataan tentang status halal produk rangkaian Shaklee yang dipasarkan.

Sijil Halal Shaklee 2015


Isu status halal dan kelulusan KKM menjadi topik panas untuk semua produk kesihatan mahupun produk kecantikan. Kena hati-hati.

Banyak pilihan produk sekarang ni. Mudah didapati di Facebook, Instagram, blog sebab internet di hujung jari. Interndet dalam poket (handphone). Pilihan di tangan anda. Pilih produk yang semulajadi, berkesan dan selamat macam produk Shaklee. Hehe. 

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee?

Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link. 

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

23 May 2015

9 Fungsi NutriFeron Shaklee Yang Mesti Anda Tahu

07:55 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Bulan Mei 2015 merupakan bulan terbaik untuk peminat NutriFeron. Stok NutriFeron yang terputus telah kembali di pasaran. 



Hari ini saya ingin berkongsi kandungan di dalam NutriFeron yang membuatkan ianya ajaib. Boleh menggantikan pain killer, ubat tahan sakit, panad** dan tentunya semulajadi serta selamat.

Sistem imun kita

Sistem imun yang sihat adalah penting untuk kesihatan kita. Mari kita mengetahui peranan interferon dalam sistem imun. Bagaimana meningkatkan interferon kita secara semulajadi? Jawapannya adalah Shaklee Nutriferon. Nutriferon adalah dipatenkan, gabungan yang terbukti secara klinikal ekstrak tumbuhan imun-pengukuhan dicipta oleh penemu interferon - Dr. Yasuhiko Kojima selepas lebih daripada 40 tahun penyelidikan.


Nutriferon Shaklee

NutriFeron merupakan penemuan terhebat dalam bidang immunologi. Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954.

Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis herba yang berlainan., Dr. Kojima telah membangunkan satu-satunya interferon semulajadi (nutriferon).

Dia telah berjaya menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan ; iaitu biji labu, bunga safflower, honeysuckle jepun dan biji plantago; mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Formulanya yang digunakannya adalah semulajadi, selamat, tulen dan berkesan.

Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.

Nutriferon Shaklee adalah satu formula Eksklusif dipaten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee.

Di dalam bidang perubatan perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepaitis,kanser, hidrophobia ( penyakit anjing gila ), herpes dan HIV dlll. Tambahan pula, ia telah terbukti bahawa interferon amat berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai jenis penyakit.

Manfaat Utama NutriFeron
  1. Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari – Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia.
  2. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerah sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungi untuk membunuh: T-cells, B-cells, makrofag.
  3. Melawan Kanser dan Tumor – Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.
  4. Melindungi dari influenza – Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan fluenza.
  5. Meringankan Stress dan Kelesuan – Meringankan kemudratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.
  6. Melambatkan Penuaan – Formula unik Nutriferon Shaklee merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurankan radikal bebas, virus dan kuman. justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat.
  7. Mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit hepatitis B dan C – Keberesanan  Nutriferon Shaklee dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan, seperti, kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit hepatitis B dan C
  8. Mengurangkan simptom Menopaus – Hypertensi, tahap kolestrol yang tinggi, kitaran  darah, dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik.
  9. Mengurankang simptom PMS – Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.
Nutriferon Shaklee dari 4 ekstrak tumbuhan

  1. Biji labu – Merangsang pengeluaran interferon semulajadi didalam tubuh & menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser
  2. Biji plantago asitica – Mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun
  3. Honeysuc kle Jepun – Menentang penceroboh virus dan kuman.
  4. Bunga safflower – Menghasil dan memperkuatkan keupayaan makrofaj memusnahkan virus dan kuman.
Dari mana datangnya Virus, Kuman dan Mikrob

Kita sentiasa terdedah kepada beribu jenis mikrob melalui pernafasan (hawa-dingin, gas buangan, asap, virus di udara,habuk), berjabat tangan, sentuhan dengan objek (perabut, habuk hama pada selimut, pengangkutan awam, peluh, air), makanan, latihan fizikal, persekitaran kerja dll.

Bagaimana Mikrob Menjejaskan Kita?

Apabila banyak kuman dan mikrob menyerang kita pada sesuatu masa, terutama sekali apabila tubuh kita kekurangan interferon dan sel-sel imun, kita akan cepat keletihan, stress, terganggu tidur atau dijangkiti flu, batuk, alergi, asthma, ekzema, jerawat dll. sel-sel yang teroksidasi dan tidak sihat membentuk lebih banyak radikal bebas yang seterusnya mengakibatkan penyakit degenaratif, penyakit kronik, kanser dll.

Cadangan pengambilan NutriFeron

  • Untuk memeliharaan kesihatan: 1 peket sehari (tuang kedalam mulut terus atau campur dengan minuman panas atau sejuk pada bila-bila masa)
  • Sewaktu rawatan influenza dan kanser: 2-3 peket sehari. Lebih baik apabila diambil bersama Vitamin C.

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee?

Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link. 

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini