28 May 2015

3 Tips Untuk Kulit Flawless

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Ada lebih kurang 2 bulan sahaja lagi untuk kita meraikan hari raya aidilfitri. (puasa pun belum. Hehe). Tapi ramai mengambil peluang waktu ni berkejar nak kurus dan nak cantik. Muka tulus mulus bak artis korea. 

CARA CANTIK TANPA PEMBEDAHAN PLASTIK

Sekarang lupakan kepayahan untuk melakukan pembedahan plastik mahupun suntikan kerana anda mampu mendapat kulit flawless, tanpa lubang bekas jerawat, tanpa pigmentasi yang buruk hanya dengan mengambil SUPPLEMENTS!

Di samping itu, dengan pengambilan air kosong yang mencukupi, rehat dan tidur yang cukup serta penggunaan penjagaan wajah NutriWhite ataupun Enfuselle, anda mampu mempunyai wajah gebu!

Kenapa saya kata boleh? Jom saya berikan testimoni. Bukti mereka boleh cantik dengan mengambil supplement yang betul.

TESTIMONIAL KULIT FLAWLESS SHAKLEE



Saya cukup teruja dan suka dengan dua gambar ini kerana mereka sangat berpuas hati. Kita yang tengok pun rasa teringin nak kulit gebu tanpa cela macam mereka, kan? 

Tips utama mereka tentulah mengamalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee dengan KONSISTEN! Ini disebabkan badan menjadi sihat selepas mengamalkan supplement, maka sel-sel kulit juga menjadi sihat. Sel sihat membentuk kulit cantik tanpa cela. 


APA FUNGSI VITAMIN INI?

Antara kelebihan Vita-E Complex adalah:
  • Vitamin E membuatkan si pengamal nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda).
  • Vitamin E mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
  • Vitamin E membantu mempercepat proses baik luka (jerawat)
  • Vitamin E membantu pengaliran darah dengan lebih lancar
  • pengambilan vitamin E yang konsisten membantu mencerahkan tona kulit menjadi sekata
  • Vitamin E memudarkan parut (favourite ramai!)
SR Vita-C Plus pula dapat:

  • Membentuk kolagen - Vitamin C merangsang pembentukan kolagen. Kolagen merupakan sebatian asas otot, tisu,gusi, rangka dan tulang rawan. Sekiranya kekurangan vitamin C kawasan ini akan cepat hilang elastik yang menyebabkan proses penuaan.
  • Kecantikan kulit - Kulit akan lebih cerah dan kurang berlaku masalah kulit kering dengan pengambilan vitamin C secara berterusan.
  • Sebagai anti oksidan yang kuat - vitamin merupakan antioksidan atau salah satu cara untuk melawan penyakit
  • Membantu meningkatkan kesan pemulihan - membantu dalam penghasilan kulit baru, alergi dan memudarkan parut.
  • Memperbaiki simptom pendarahan - Kekurangan vitamin C menyebabkan masalah gusi berdarah, kulit kasar, kulit ruam dan kulit kering.
Paling ajaib, Collagen Powder Shaklee dapat merealisasikan impian kulit flawless kerana ia terbukti berkesan:

  • Meningkatkan kelembapan kulit – 90%
  • Mengurangkan kekasaran dan kekeringan – 75%
  • Peningkatan dalam penampilan keseluruhan – 71%
  • Meningkatkan kelembutan dan kelicinan – 69%
  • Meningkatkan pemakaian kekal mekap – 60%
  • Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti – 55%
  • Meningkatkan ketebalan rambut – 54%
  • Meningkatkan keserian, tona dan warna kulit – 50%
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan – 18%


Anda tak perlukan lagi camera 365 mahupun make up tebal. Cukup dengan set cantik Shaklee sahaja. Anda mahu? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET CANTIK SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: