04 May 2015

Collagen Powder dan NutriFeron Shaklee Kini Kembali

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Berita gembira yang lama ditunggu oleh peminat setia dua produk Shaklee ni. Memang ramai peminat sebab saban minggu pasti ada yang tanya stok dua produk ni.


Collagen Powder

Kolagen Shaklee iaitu Collagen Powder yang menjadi fenomena sebelum ni dikatakan tidak akan masuk ke Malaysia sehingga 2016. Memang kecewa jugak sebab kolagen ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan kerana kualitinya yang sangat tinggi dan keberkesanannya memang tip top.  Bila kata setahun out of stock ramai yang kecewa.

Namun Alhamdulillah, urusan Shaklee dan pijak berwajib segera diselesaikan dan kini kolagen sudah kembali memang best!

NutriFeron

Satu lagi, produk berpaten Shaklee yang sangat ditunggu-tunggu iaitu Nutriferon. Sekarang ni jangkitan penyakit sangat membimbangkan dan saya akui susah nak cari masa yang anak-anak ke atau keluarga betul-betul sihat. 

Setiap masa ada saja yang tak sihat betul tak? Dengan pemakanan yang tak menentu, cuaca dan persekitaran yang tercemar, nak keluar rumah pun rasa takut. Ada je penyakit yang nak hinggap. Takkan selamanya nak bergantung kepada ubat kan? Doktor-doktor pun semakin banyak beban kerja dek kerana hospital yang sentiasa penuh sampai tak muat wad!

Minggu lepas rakan saya tercari-cari stok Nutriferon dek anak berusia 2 bulan batuk teruk. Ibu menyusu boleh ambil NutriFeron untuk salurkan khasiat kepada anak kecil. Alhamdulillah. Rezeki berpihak kepada rakan saya. Terus beli NutriFeron. 

Berminat?

They're back! Jom pakat pesan Nutriferon dan Collagen Powder. Klik link produk untuk info lanjut tentang dua produk hebat Shaklee ni!

Ingin dapatkan produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: