19 May 2015

Habis Beribu Cari Produk Untuk Masalah Kulit?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Ramai berhabis duit semata-mata ingin menyelesaikan masalah kulit. Lepas satu produk cuba, cuba lagi produk lain. Sampai naik buntu sebab tak berkesan. Lebih menyakitkan masalah kulit semakin teruk. Tiada tanda-tanda untuk licin gebu. 

Hari ini saya teruja untuk berkongsi testimonial orang penghidap jerawat tegar.  Pasangan adik beradik ini menggunakan Shaklee sejak sebulan yang lalu, April 2015.

Kakak
Sebelum
Jerawat tumbuh merata-rata di bahagian wajah meninggalkan parut hitam

Selepas
Wajah licin tanpa jerawat. Parut semakin pudar.

Adik

Sebelum
Jerawat membiak dengan banyak terutama di bahagian pipi dan meninggalkan parut hitam

Selepas
Parut jerawat pudar dan kulit makin cerah

Apa yang mereka amalkan?

Dalam masa sebulan sahaja iaitu April hingga Mei 2015, keadaan wajah mereka berubah dan menunjukkan kesan yang positif. Ini adalah rangkaian produk Shaklee yang mereka amalkan:


Vivix merupakan agen detox yang bagus. Ia juga mempunyai kandungan anti oksidan yang tinggi dan baik untuk membantu memulihkan masalah kesihatan. 

GLA Complex merupakan bekalan asid GLA yang baik untuk kesihatan kulit. GLA Complex juga mempunyai vitamin E yang membantu memudarkan parut jerawat.

SR Vita-C Plus pula ialah sumber vitamin C yang penting untuk kesihatan kulit. Vitamin C Shaklee dipatenkan dengan teknologi Sustained Release (SR) yang mana ia melepaskan vitamin C secara berperingkat mengikut masa. Ini membantu tubuh untuk sentiasa mempunyai bekalan vitamin C kerana vitamin C mudah larut dalam air.

ESP pula merupakan sumber protein. Protein penting bagi mereka yang mempunyai jerawat kerana protein merupakan 'makanan' kepada sel. Sel yang mendapat bekalan protein mencukupi adalah sel yang sihat. Sel sihat ini membentuk kulit yang cantik bebas jerawat!

Berminat untuk mencuba Shaklee?

Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link. 

Manakala, untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: