08 May 2015

Set Hamil Shaklee Ada 5% Diskaun!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sepanjang Mei hingga Oktober 2015 merupakan bulan-bulan beruntung bagi anda yang hamil. Shaklee mempromosikan Set Kehamilan Shaklee dengan diskaun 5%! 


Set hamil Shaklee ni memang sangat istimewa. Telah membantu ramai ibu hamil kekal cergas sepanjang kehamilan. Alhamdulillah. 

Dengan pembelian semua produk dalam gambar, anda mendapat diskaun 5%! Best!

Apa fungsi setiap produk?
  • Multivitamin(Vita-Lea) ~ mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan iron formula. Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengandung dan menyusukan anaknya. Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah, mudah nak pitam atau pengsan, Bacaan HB rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.
  • B-Complex ~ Lengkap dengan 8 Vitamin B iaitu keperluan tubuh yang sempurna ke atas vitamin B. Suplemen B-Complex Shaklee mengandungi folic acid, Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon. Vitamin B sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.
  • Vitamin C (SR Vita-C Plus) ~ Sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 setengah biji oren dan memenuhi keperluan vitamin C minima tubuh kita iaitu 500mg. Ia sangat unik kerana tidak mempunyai pewarna malah pengawet tambahan. Ianya adalah sustained release dan akan dilarutkan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita.
  • Omega-3 (OmegaGuard) ~ Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak. Ianya juga membantu memecahkan lemak di dalam tubuh kita. Jadi ia membantu ibu mengawal berat badan ketika mengandung.
  • Kalsium (OsteMatrix) ~ Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi. Tidak mengandungi lemak berbanding ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu. Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.membaiki ransangan urat saraf,mengelakkan kekejangan otot, sakit pinggang, lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.
  • Protein (ESP) ~ Protein memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat. Ia juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi. Keperluan protein sewaktu hamil perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan:
1) plasenta
2) uterus
3) penghasilan susu
4) untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah

Apa kata pengguna?





Ketahui lebih banyak testimonial Set Kehamilan Shaklee


Berminat?

Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link. 

Manakala, untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: