09 June 2015

APLIKASI TELEFON PINTAR SHAKLEE : My Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera!

Pada 5 Jun 2015, Shaklee telah beri hadiah khas sempena ulang tahun perkahwinan saya dan suami yang ke-5 (acah je. Shaklee hadiahkan untuk pengedar Shaklee. Hehe) iaitu aplikasi telefon pintar Shaklee! Memang best. Mudah nak belek-belek tentang Shaklee.

Aplikasi Mobile Shaklee menyediakan pengedar Shaklee (SID - Shaklee Independent Distributor) dengan teknologi terkini untuk membina dan menjalankan perniagaan yang berjaya on-the-go. Bayangkan latihan, membangunkan dan mengurus perniagaan anda di mana sahaja, bila-bila masa! Ciri-ciri My Shaklee

Aplikasi My Shaklee ini mempunyai ciri-ciri yang membantu dengan menyampaikan pengalaman Shaklee ini, mempamerkan dan menjual produk, mendaftar pengedar baru, melatih diri anda dan pasukan anda, dan memantau aktiviti perniagaan terus dari iPad anda atau iPhone. 

Ciri-ciri inovatif seperti katalog interaktif, pengurusan pesanan dan laporan perniagaan membolehkan anda untuk mengakses kandungan multimedia untuk persembahan dan perintah tempat di mana sahaja anda berada.

Ciri-ciri utama:

 1. Login selamat dan transaksi
 2. Pendaftaran Pengedar
 3. Pelanggan dan membeli-belah peribadi
 4. Perpustakaan video Sharable dan sumber (latihan, persembahan, brosur, risalah)
 5. Laporan perniagaan Segera
 6. Fungsi Offline: persembahan pandangan, video, dan laporan perniagaan tanpa sambungan internet
 7. Persembahan Customizable
 8. Pengumuman masa sebenar
 9. Kegemaran

Dengan app Shaklee Mobile, membentangkan imej yang profesional tentang perniagaan anda, menjimatkan masa dan bekerja dengan lebih cekap dengan maklumat dan latihan yang disediakan di mana sahaja anda pergi. 

Makin mudah menjana pendapatan dengan Shaklee

Alhamdulillah. Berita gembira dapat tahu pelancaran app ini. Jika dulu nak buat pesanan kena guna telefon (kos panggilan terpaksa ditanggung pengedar). Lepas tu Shaklee wujudkan www.shaklee2u.com.my. Memang sangat mudah. Klik-klik je untuk urusan berkaitan Shaklee.

Tiada lagi masa menunggu panggilan dijawab. Lambat disebabkan lambakan pesanan. Dengan adanya shaklee2u, mudah. Kini, ada pula app Shaklee Mobile disediakan untuk pengedar Shaklee. Kenapa? Sebab semua ada telefon pintar. Semua nak cepat dan mudah!

Apa kata SID Shaklee?
Anda berminat untuk jadi SID?

Hubungi saya di talian WhatsApp 018-270 4872 sekarang dan saya akan berikan anda nombor akaun untuk bayaran yuran seumur hidup. Anda hanya perlu sediakan info berikut untuk menjadi ahli Shaklee:

 • nama
 • alamat
 • nombor kad pengenalan
 • nombor telefon
 • email 
 • nombor akaun bank (untuk bayaran bonus bulanan)


Ingin dapatkan produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 


Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat

Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: