08 June 2015

CARA BELI PRODUK SHAKLEE MURAH

Assaamualaikum dan salam sejahtera!

Saya akui pernah ada customers yang cakap produk Shaklee ni mahal. Saya ambil contoh SR Vita-C Plus. Harga sebotol ialah RM98.05. Belum kira kos pos lagi. Cecah juga RM100+. Mahalkan? Sedangkan Vitamin C jenama lain murah. Mudah didapati di mana-mana farmasi. Tapi...

Tahukah anda?



Realitinya sangat berbeza. Sebotol SR Vita-C Plus mempunyai 180 biji Vitamin C. Sehari hanya perlu ambil 1 biji. Jadi ia boleh digunakan selama 180 hari atau mudahnya, 6 bulan! Dan hakikatnya produk Shaklee jauh lebih murah berbanding produk nutrisi jenama lain. 


Ada cara untuk beli produk Shaklee murah?

Ya! Anda boleh dapatkan produk Shaklee dengan harga murah. Tentunya yang asli dan original (setakat entry ini ditulis, saya belum menerima sebarang isu atau khabar berkenaan produk tiruan Shaklee)

Untuk info, Shaklee wujud di Malaysia sejak 1995 dan hingga 2015 ini, belum ada aduan tentang produk tiruan Shaklee. Hebat!

Ok masuk balik bab beli produk Shaklee dengan murah, ada beberapa cara:
  1. jadi ahli Shaklee dan beli dengan harga ahli
  2. beli promosi bulanan Shaklee
1. Keahlian Shaklee

Yuran seumur hidup iaitu RM65 dan anda layak beli produk Shaklee dengan harga ahli. Berbaloi tak bayar RM65? Ya! Berbaloi dan sangat menguntungkan!

Jika anda berhajat menggunakan produk Shaklee untuk kegunaan sendiri dan keluarga sahaja, anda boleh menyertai keahlian Shaklee. Tak rugi bayar yuran seumur hidup. Kenapa? Dengan seorang ahli berdaftar dalam keluarga anda, anda...
  • boleh menggunakan ID Shaklee sepanjang hayat
  • boleh beli produk untuk kegunaan semua ahli keluarga
  • produk sesuai untuk semua peringkat umur dan keadaan tubuh badan
  • hamil, pantang, menyusu, kurus, gemuk, letih, belajar, kanak-kanak dan lain-lain
Contoh situasi seorang siswi di universiti dan mendaftar keahlian Shaklee:
  • mengalami masalah jerawat, dia guna Set Jerawat 
  • stress belajar penat dan tiada fokus, dia ambil Set Belajar 
  • muka dah cantik dan merancang untuk berkahwin
  • hantaran kahwin di pahar letak 1 Set Kesuburan
  • beberapa ketika, dia hamil dan guna pula Set Kehamilan 
  • lepas 9 bulan, berpantang dengan Set Bersalin
  • serta menyusukan anak selama 2 tahun dengan sokongan nutrisi daripada Set Penyusuan 
  • anak sambut ulang tahun pertama dan mula berikan supplement daripada Set Kanak-Kanak
  • dah setahun kahwin, suami sedikit boroi dan berat isteri naik, boleh amalkan Set Kurus
  • mak kat kampung mengadu sakit sendi, nak solat pun sukar. Ayah pula alami penyakit 3 serangkai, hadiahkan ibu ayah Set Warga Emas
Nak cerita tak habis sebab Shaklee mempunyai banyak set cadangan untuk pelbagai masalah kesihatan. Tapi itulah hakikatnya. Yuran seumur hidup RM65 memang tak padan dengan manfaat kesihatan yang diterima selepas mengamalkan Shaklee.

Kat mana nak beli produk Shaklee? Belian online di www.shaklee2u.com.my atau boleh ke cawangan Shaklee terdekat dengan anda.



2. Beli promosi bulanan Shaklee

Jika anda masih berat untuk melaburkan RM65 sebagai yuran seumur hidup Shaklee, anda masih mempunyai peluang kedua untuk dapatkan produk Shaklee dengan harga murah. 

Setiap bulan Shaklee melancarkan promosi untuk produk terpilih. Anda boleh semak Promosi Bulan Ini.

Saya mengambil contoh promosi bulan Jun 2015 iaitu SR Vita-C Plus dan Vita-E Complex. Promosi yang biasa Shaklee berikan ialah:
  • beli 6 botol dan percuma 1 botol
  • beli 2 botol dengan 5% diskaun

 

Situasi 1: 7 at 6 promotion (beli 6 botol dan percuma 1 botol)

Sebotol SR Vita-C Plus berharga RM98.05
Dengan promosi ini, anda layak mendapat 7 botol SR Vita-C Plus
Harga keseluruhan untuk 7 botol ialah RM686.35
Namun, anda hanya perlu bayar RM588.30 untuk 7 botol
Jimat RM98.05
Jika dibahagikan, harga 1 botol hanyalah RM84 sahaja!

Situasi 2: Buy 2 Get 5% Off (beli 2 botol dengan 5% diskaun)

Untuk promosi 5% diskaun dengan belian 2 botol
Harga 2 botol ialah RM196.10
Anda hanya perlu bayar RM186.30
Jimat RM9.80
Jika dibahagikan, harga 1 botol hanyalah RM93.15 sahaja!

Terasa 7 botol atau 2 botol banyak? Saya ada cara untuk anda beli dengan harga murah. Caranya? KONGSI beli.

  • cukupkan 6 atau 7 botol produk promosi
  • kongsikan di group Whatsapp family atau office
  • ajak kawan / saudara join belian 6 percuma 1 (untung-untung 6 nak kongsi beli, anda dapat 1 yang percuma!)


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

0 comments: