18 June 2015

Senarai Produk Shaklee Untuk Kulit Cantik, Putih dan Gebu

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Terima kasih kerana sudi singgah ke blog VitaminSuci.

Semua nak cantik

Saya percaya semua wanita mahupun lelaki mengimpikan kulit yang cantik berseri tanpa sebarang masalah dan cela. Baik wanita yang sudah bersuami, tentulah mahu kelihatan cantik di mata suami. Suami mana yang tak bangga kalau memiliki suri hati yang cantik jelita lagi menawan. Betul tak? 

Baik wanita yang sudah bekerjaya, tentulah mahu kulit yang cantik berseri flawless kerana ianya boleh meningkatkan taraf keyakinan diri. Yelah, bila berjerawat dan muka kusam, tentulah juga akan rasa rendah diri. Bila kulit cantik berseri, nak buat pembentangan dan mesyuarat bersama klien pun rasa bersemangat. Sebab kulit dah cantik, tak payah fikir nak make up lagi.

Baik seorang pelajar juga memang mementingkan kecantikan kulit. Biasalah bergelar seorang pelajar, banyak aktiviti yang dianjurkan oleh universiti dan kolej dan kadang-kadang kulit pelajar juga senang terbakar. Jadi, pelajar haruslah menjaga kecantikan kulit mereka untuk tampil aktif sihat dan berkeyakinan tinggi.


Pilihan vitamin dan produk Shaklee

Shaklee mempunyai banyak pilih vitamin (untuk dalaman) dan produk (untuk luaran) yang bagus untuk penjagaan diri supaya cantik, putih dan gebu. 

Asasnya, terdapat 2 pilihan utama:

  1. Penjagaan Dalaman
  2. Penjagaan Luaran 
PENJAGAAN DALAMAN

Untuk penjagaan dalaman, saya kategorikan kepada beberapa peringkat mengikut kesesuaian bajet dan keadaan kulit individu.

Bagi penjagaan dalaman, terdapat pelbagai pilihan vitamin. Pilihan ini bergantung kepada masalah kulit dan bajet.

  • Vivix Shaklee akan menjadikan kulit anda kekal muda dan berseri-seri. Satu bonus untuk anda yang mengambil Vivix secara konsisten. Anda bukan sahaja dapat kekal cantik dan bebas masalah kulit malah anda juga dapat memastikan kesihatan anda sentiasa optimum kerana Vivix dapat mencegah daripada penyakit kronik malah Vivix untuk semua. Maksudnya, jika anda mengambil Vivix Shaklee maksudnya anda tidak perlukan supplemen lain lagi.
  • Collagen Powder Shaklee memang terbukti berkesan. Segala masalah kulit insyaAllah boleh hilang. Bukan sahaja untuk cantik kekal berseri dan menjadikan kulit licin bersih malah, ianya juga dapat menyembuhkan sakit sakit lutut dan ianya memang terbukti. Ada seorang mak cik ni, menderita sakit lutut agak lama, selepas consume Collagen Powder Shaklee, kulit semakin cerah dan menegang dan sakit lutut tiada lagi. Korang patut cuba. Memang terbaik! Korang yang muka dah berlubang sebab jerawat dan parut semua memang kena cuba Collagen Powder Shaklee ni. Highly recommended!


  • ESP Shaklee adalah pelengkap untuk kecantikan kulit kerana ianya mempunyai kandungan protein yang tinggi. Tahukah anda, protein membantu menghasilkan kolagen dalam badan dan seterusnya membantu memastikan kesihatan dan kecantikan kulit sentiasa terjamin.
  • SR Vita-C Plus Shaklee juga dapat menghasilkan kolagen dalam badan. Untuk anda yang tidak mampu consume Collagen Powder Shaklee, ambillah SR Vita-C Plus Shaklee. Di samping sebotol Vitamin C Shaklee tahan sehingga 6 bulan, ianya akan membantu kulit mendapatkan tona yang sekata. Dan ternyata dengan pengambilannya secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing dan radiant.
  • Vita-E Complex Shaklee mempunyai radikal bebas dengan ekstrak grape seed lagi dapat menjadikan kulit tampak lebih muda. Vita-E Complex Shaklee memang terbukti dapat menghilangkan parut dan mengatasi masalah blackhead dan whitehead. Ianya juga boleh dijadikan masker harian. Pengambilan Vitamin E Shaklee secara ternyata membuatkan kulit wajah lebih licin berseri. Sebotol Vitamin E Shaklee tahan 4 bulan. Lama. 
  • B-Complex Shaklee mengandungi set lengkap Vitamin B (8 jenis). Wajah lebih glowing dan tidak kusam. Disamping sebotol B-Complex Shaklee tahan sehingga 4 bulan ianya juga sebagai anti stress yang dapat mengelakkan jerawat batu dan jerawat biasa tumbuh di kulit wajah.

Best kan bila tahu manfaat setiap vitamin? Sebab tu ramai orang consume Shaklee dan setia dengan Shaklee. Korang boleh pilih sendiri yang mana bersesuaian dengan bajet korang. Kalau korang masih ragu-ragu, tak tahu lagi nak pilih yang mana. Jangan segan silu hubungi  saya ye. Saya bersedia membantu korang dalam misi mendapatkan kulit cantik. Korang juga boleh beli secara loose item tau.

EXTRA!

Singkir Toksin

Untuk anda yang sudah mencuba pelbagai produk tetapi masih tidak berjaya mendapatkan misi kulit cantik berseri. Berkemungkinan tubuh anda mempunyai banyak toksin. Maksudnya anda haruslah detoks terlebih dahulu untuk memastikan penyerapan vitamin pada tahap maksimun, Maka, dengan pengambilan Alfalfa Complex dapat membantu anda membuang toksin.


Jerawat Bernanah dan Jerawat Pasir

Di samping berkesan untuk masalah keguguran rambut, ZincComplex sangat membantu merawat radang kulit. Dan sesiapa yang mempunyai masalah jerawat kronik seperti bernanah dan berpasir amatlah disarankan mengambil Zinc Complex. Zinc Complex amat membantu merawat dari dalam kulit.



PENJAGAAN LUARAN

Penjagaan kulit wajah akan lebih sempurna bila seseorang menitikberatkan luaran dan dalaman. Produk Kecantikan Shaklee juga mempunyai rangkaian produk yang dapat memelihara kulit wajah dari luaran. 

1) SET PENJAGAAN KULIT WAJAH UNTUK KULIT NORMAL



SKIN CARE NUTRIWHITE - lebih sesuai untuk kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sebab ianya berfungsi lebih kepada mencerah dan kandungan vitamin C yang tinggi tak sesuai untuk kulit yang sensitif dan berjerawat teruk.

Klik untuk info lanjut tentang Set NutriWhite Shaklee.


Senarai harga Set NutriWhite


ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 1550mlKrim siang   RM212
2Overnight Renewal Whitening Cream50gKrim malam   RM238.50
3Gentle Deep Foaming Cleanser150mlPencuci muka    RM126.14
4Soothing Radiance Whitening Softener150mlToner    RM146.28
5Gentle Action Make-Up Remover150mlPembersih mekap     RM100.70
6Daily Defense Whitening Essence30mlSerum pemutih    RM244.86
7Spot Whitening Treatment10mlHilangkan bintik
    RM159


2) SET PENJAGAAN KULIT UNTUK KULIT BERJERAWAT DAN BERMINYAK


Klik untuk info lanjut tentang Set Enfuselle Normal - Oily Skin.

3) SET PENJAGAAN KULIT UNTUK KULIT BERJERAWAT DAN KERING


Klik untuk info lanjut tentang Set Enfuselle Normal - Dry Skin.

Senarai harga Set Enfuselle


ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Hydrating Cleansing Lotion177mlUtk kulit normal-keringRM102.03
2Purifying Cleansing Gel177mlUntuk kulit berminyakRM94.08
3Hydrating Toner177mlUntuk kulit normal-keringRM83.48
4Purifying Toner177mlUntuk kulit berminyakRM83.48
5Hydrating Moisturizer48gUntuk kulit normal-keringRM103.35
6Balancing Moisturizer59mlUntuk kulit berminyakRM88.78
7Eye Treatment14mlSemua jenis kulitRM55.65

Berminat? Ayuh hubungi saya untuk harga istimewa.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:

  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

0 comments: