19 July 2015

10 TESTIMONIAL HEBAT DETOKS DAN BUANG TOKSIN DALAM BADAN DENGAN VIVIX


Detoks badan dengan Vivix? Boleh ke? Ya boleh sangat. Masa promosi Vivix buy 6 free 1 dulu, ada sekumpulan Shaklee Independent Distributor berbangsa cina telah bersepakat melakukan detox dengan menggunakan Vivix (SUPER DETOX PROGRAMME) dah hasilnya sangat menakjubkan. Dalam masa 14 hari, pelbagai perubahan ketara dapat dilihat. Saya berikan 10 testimonial bergambar dahulu.

TESTIMONIAL 1


Tengoklah betapa teruknya kulit muka encik ni dah boleh agak sistem badan juga pasti terganggu kan? jadi beliau mula mengambil setengah botol vivix (75ml) setiap hari selama 14 hari.
Krisis pemulihan tak payah cerita lah. Memang teruk sebab badan yang dah digunakan berpuluh tahun dan penuh dengan toksin ingin dibersihkan. Bayangkan sahajalah macam mana. Seolah-olah kita membersihkan kerak dapur yang 10 tahun tak pernah cuci. Jenuh nak sental kan? Tapi beliau tetap teruskan selama 14 hari dan hasilnya, saya sendiri puas tilik gambar ni dalam rasa tak percaya. Hebat kan?

TESTIMONIAL 2


Ini pula perubahan ketara pada perut. Bila sistem penghadaman terganggu, tidak lancar, sistem badan yang lain turut terjejas. Pernah dengar kan, ‘perut adalah rumah penyakit’. Sebabnya dari perut datangnya segala penyakit lain. Bila perut dicuci, perjalanan darah kembali pulih, pencernaan teratur dan mana-mana yang perlu dikeluarkan telah dikeluarkan, jadi hasilnya tengok, kempis!!


TESTIMONIAL 3


Ini juga sama. Tengok berapa banyak pengurangan inci hanya dalam 14 hari. Bukan senang tau nak kurangkan inci ni.

TESTIMONIAL 4
Ini satu lagi testimoni kurus dan perut kempis dengan detoks Vivix. Aduh, kempis tuuuu Badan pun jadi lebih ringan dan bertenaga. Jealous!!

TESTIMONIAL 5



Wow! perubahan yang ketara. dalam hanya 9 hari dah nampak muka semakin kemerahan, lebih muda, bibir lebih merah. Baru 9 hari tau belum 14 hari lagi. Ha nanti tengok lagi kat bawah. Sila bersedia.

TESTIMONIAL 6



Ini pun baru 5 hari! Ramai orang sanggup berlapar, makan pil kurus untuk kesan yang cepat seperti ini, tapi dengan Vivix, tiada sebarang bahan kimia tau. Hanya minuman botanik mampu memberikan kesan sehebat ini. Anda bayangkan sahaja lah kalau hari ke 14 nanti macam mana.

TESTIMONIAL 7



Ini pengakuan yang sangat jujur. Mula-mula tengok apalah gambar ni. Rupanya itulah hasil buangan beliau. Betapa banyak yang dikeluarkan dari tubuh tu pada hari pertama dan kedua. Kalau kita detoks badan, najis kita akan berwarna hitam, menunjukkan proses pembuangan toksin berlaku. Anda tengok ajelah sendiri (OMG!) sebuncit-buncit perut mampu kempis dan turun sebanyak 7kg! 

TESTIMONIAL 8



Ini pula kesan terhadap kulit, malas nak cakaplah. Tengok sahaja lah perubahannya. AMAZING!

TESTIMONIAL 9



Satu lagi testimonial Vivix terhadap kulit, Sebelum ni saya ada tulis tentang customer yang lebih kurang beginilah juga masalahnya, berjerawat, berparut dan setelah mengamalkan Vivix, semua masalah selesai!

TESTIMONIAL 10



Ini lah testimonial yang paling saya suka. Tengok, pada umur 70 tahun, beliau mencuba Vivix untuk kesihatan. Boleh menangis tengok hasilnya. Dari wajah yang kusam, berkedut, kulit berjeragat (well, what do you expect, she’s 70!) boleh berubah menjadi tegang, kemerahan, lebih anjal, segar, kedutan berkurang, perubahan 180 darjah!! Kelihatan jauh lebih muda dari usia. Yang paling penting, sihat! siapa taknak oiiii

Membuak-buak nak cuba Vivix?

Ada produk lain yang boleh berikan kesan seperti ni? Mungkin ada tetapi pastinya dengan bantuan bahan kimia. Cubalah cari kalau tak percaya. VIVIX ni 100% semulajadi, dari alam. jadi ianya SELAMAT, NATURAL, BERKESAN tanpa was-was. Kalau macam ni lah, memang tak rugi amalkan.

Macam mana nak dapatkan kesan seperti mereka? 

Perlukah sampai setengah botol Vivix sehari? ok, sebotol vivix harganya RM400++ (bergantung anda ahli Shaklee atau tidak), ada yang keberatan nak minum sampai setengah botol sehari sebab dalam 14 hari anda perlukan 7 botol. Waktu promosi macam nilah waktu terbaik untuk anda berjimat sebab ada tawaran BUY 6 FREE1 VIVIX bulan ni. Tapi ada juga yang nak cuba cuma belum sampai tahap nak minum setengah botol sehari..
Jadi saya bertanya pada pakar nutrisi Shaklee Malaysia, apa cara yang boleh dilakukan untuk detoks dengan vivix,
Katanya kunci untuk detox ni cuma kena konsisten. Jika tak mahu mengambil setengah botol Vivix sehari, atau takut dengan krisis pemulihan yang extreme, tak berani nak buat macam mereka diatas tadi, memadai sesudu atau 2 sudu teh sehari yang penting haruslah berterusan untuk kesan yang baik. Jangan takut untuk ambil sebab ini bukan ubat, supplement sahaja dan bahan-bahannya semua selamat.
Kalau anda nak rasa KEAJAIBAN SHAKLEE, inilah masa yang sesuai untuk rebut harga terendah.

Klik VIVIX untuk info lanjut.

Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: