08 July 2015

Kelebihan Anggur Muskat Dalam Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Sebut saja anggur terbayang buah anggur tanpa biji. Manis dan sedap dimana begitu sahaja. Sejak mengenali Shaklee, semakin banyak vocabulary pelik yang saya temui. Ilmu kesihatan rupanya. Sangat bermanfaat dapat kenali jenis-jenis anggur dan manfaat. Antara anggur yang terdapat di dalam produk Shaklee ialah anggur muskat. Ia mempunyai manfaat besar yang menjadi ramuan utama dalam rumusan Vivix.

Apa itu anggur muskat?


Sebiji anggur muskat bersamaan sebiji bola golf. Biasa jumpa kat mall sebesar ibu jari kita je. Ni 2 kali ganda. Sebesar bola golf. 


Anggur muskat atau dalam bahasa inggeris-nya muscadiane grape adalah satu-satunya anggur semulajadi yang mempunyai lebihan kromosom (20 kromosom). Anggur biasa hanya mempunyai 19 kromoson. Sifat ‘extra’ itulah yang membantu 1001 khasiat dari segi kesihatan. Ternyata ia lebih tinggi anti-oksidan!

Apa kelebihan anggur muskat?

Ia juga mempunyai asid alergik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak terdapat dalam anggur lain. Terbukti memberhentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria.
  

Ia sangatlah unik dan tiada tandingan lagi di dunia kerana ia berjaya menembusi hingga ke DNA. Khas dipatenkan untuk Vivix Shaklee

Cara mudah mendapat khasiat anggur muskat

Anda boleh mendapatkan khasiat anggur muskat dengan mudah dan murah daripada Shaklee kerana salah satu ramuan dalam Vivix adalah anggur muskat.


Selain daripada anggur muskat, Vivix juga mengandungi:
 • Purple Carrot
 • Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
 • Polygonum Cuspidatum
Klik VIVIX untuk info lanjut.

Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
 • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
 • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini


No comments: