29 August 2015

Kenapa Beribu Orang Amalkan Produk Shaklee?

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Sempena cuti hujung minggu, kami sekeluarga lari sekejap dari Kluang. Kami ke Melaka (dekat je pun) dengan beberapa misi.
  • luangkan masa bersama. Sejak raya Aidilfitri kami tak dapat berhujung minggu dengan 'tenang' selama 48jam yang sepatutnya sebab terlibat dengan aktiviti sekolah. Suami isteri cikgu je pun. Tapi dah 7 minggu tak berhujung minggu. Kalah CEO.
  • mencari plastik cantik. Nanti saya update bila dah jumpa plastik tersebut. Hanya dijual di beberapa buah negeri di Malaysia. Cantik sangat la kan? Hehehe. Plastik special untuk customers Shaklee saya. 
Bersiaran langsung dari Hotel The Straits & Suites, tetap 'bekerja' bersama Shaklee; update blog, update FB dan IG (jemput like FB Page saya Vitamin Suci dan follow InstaGram saya @vitaminsuci


Hari ini saya juga teruja nak kongsikan selfie peminat Shaklee beserta dengan vitamin Shaklee kegemaran mereka!











                                       

Ramai kan memilih Shaklee sebagai makanan tambahan mereka? Tak hairanlah setiap hari pasti ada yang mesej saya di talian 018-270 4872 untuk mendapatkan produk Shaklee. 

Jom baca kisah tentang Shaklee

Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
  • Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
  • Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
  • Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.

Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.

Berminat? Ayuh hubungi saya sekarang. I'm more than willing to help!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda. Tempoh normal untuk penghantaran ialah 1-5 hari bekerja.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313)
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah.

 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat

 

Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee.

 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije)
SMS/WhatsApp : 018-270 4872
FB Page: Vitamin Suci


3 comments:

kisah earty said...

shaklee ni antara supplement terbaik kite pernah amalkan

Akif Imtiyaz said...

Fuyooo ramainya duk selfie ngan produk shaklee

Akif Imtiyaz said...

Semoga ianya dapat digunakan sebaik mungkin dalam kita menjaga kesihatan