16 August 2015

PERCUMA : Daftar Jadi Ahli Shaklee Dapat 1 Botol Vita-Lea, Multivitamin Shaklee


Rasanya tak puas nak cerita kisah ni berulang kali. Sebab rugi kalau tak rebut peluang ni. Anda pengguna tegar vitamin semulajadi Shaklee tapi belum mendaftar untuk menjadi ahli Shaklee? Anda dah tahu apa yang best sejak Mei hinga Oktober ni?

Bersempena ulang tahun ke 100 tahun Vita-Lea Shaklee tahun 2015 ni, Shaklee dengan bermurah hatinya akan menghadiahkan 1 botol Vita-Lea Shaklee yang bernilai RM88.75 kepada anda yang mendaftar menjadi ahli Shaklee. Promosi ini berlangsung dari Mei 2015 hingga Oktober 2015.


Untung ke join ahli Shaklee? Untung sangat sangat kalau nak ambil peluang ni dan WAJIB daftar ahli Shaklee sekarang. Saya senaraikan 5 SEBAB kenapa saya cakap anda untung jika anda daftar ahli Shaklee sekarang.

5 Sebab Anda WAJIB Daftar Ahli Sekarang!

#1. Percuma 1 Botol Vita-Lea 

Anda mendapat 1 botol Vita-Lea Shaklee secara PERCUMA yang harganya lebih mahal dari bayaran Pendaftaran Ahli. 

Sekiranya anda mendaftar menjadi ahli Shaklee dan membuat pembelian sebarang produk Shaklee, anda akan mendapat percuma 1 botol Vita-Lea Shaklee.

Harga runcit Vita-Lea : RM88.75 (120 biji)
Pendaftaran ahli Shaklee : RM68.90

Perasan tak yang anda dapat percuma tu, Vita-Lea harganya lebih mahal dari pendaftaran ahli Shaklee! Anda akan untung banyak. Lebih menarik, keahlian Shaklee adalah seumur hidup!

#2. Peluang ini mungkin datang hanya sekali seumur hidup

Nampak macam tak percaya tapi realitinya ini yang kena anda ambil tahu dan ambil tindakan segera!

Sepanjang saya kenal Shaklee sejak 2011, belum pernah ada tawaran sebegini. Dah la daftar ahli Shaklee ni bukan sekadar untuk consume vitamin je. Malah banyak lagi benefit yang Shaklee berikan. Sekarang ni lak lagi best dapat Vita-Lea PERCUMA, multivitamin yang harganya jauh lagi mahal dari yuran daftar.

Tak tahu la kalau tak nak ambil peluang ni. Rugi!

#3. Jimat dan Berbaloi

JIMAT sebab :
  • Bila daftar ahli, anda dapat beli dengan harga ahli
  • anda dapat PERCUMA 1 Botol Vita Lea

BERBALOI sebab :
  • bila anda dah daftar ahli, keahlian adalah seumur hidup dan anda layak untuk mendapatkan semua kelebihan jadi ahli
  • anda mendapat semua kebaikan Vita-Lea, multivitamin pertama dan terbaik di dunia secara PERCUMA!

#4. Anda LAYAK mendapat semua kelebihan sebagai ahli yang SHAKLEE tawarkan.

Setelah anda dah sah menjadi ahli Shaklee, sudah tentu anda layak mendapat semua kelebihan sebagai ahli yang Shaklee tawarkan.

Antaranya :
  • dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli. JIMAT banyak!
  • ketika promosi tawaran Shaklee bulanan, dapat beli harga promosi. MURAH.
  • bimbingan dan konsultansi seumur hidup tentang produk, tips dan sebagainya.
  • belian secara online di shaklee2u.com. JIMAT MASA dan TENAGA
  • bagi yang ingin mendapatkan side income, anda akan mendapat bimbingan untuk sama-sama berjaya dan menjana wang daripada business Shaklee
  • Peluang untuk mendapatkan 3C daripada Shaklee (Cash, Car, Convention)

#5. Vita-Lea adalah multivitamin pertama dan terbaik di dunia


Istimewa Vita-Lea untuk semua!
  • Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA
  • Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.
  • Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%
  • Sebagai penambahan tenaga segera, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian
  • Pelengkap Nutrisi, kerana kita sering kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia

Dah tahu apa kelebihan anda daftar bulan ni? Jangan ketinggalan untuk segera bertindak. Hubungi saya untuk penerangan yang jelas dan terus daftarkan anda untuk seumur hidup.

Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Kluang. Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 933 313) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram 018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (ije) 
SMS/WhatsApp : 018-270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini

2 comments:

Kira Sakura said...

masa saya daftar dulu cuma dapat kit je :D

Dunia Zumal said...

Tawaran yang sangat menarik nie ^-^