19 October 2015

2 Cara Menjadi Ahli Shaklee

08:52 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera! 

2 pilihan jadi ahli Shaklee

Untuk jadi ahli Shaklee ada 2 pilihan:
  
1. BERBAYAR

Registration fee RM68.90
Anda akan dapat Member Kit yang mengandungi:
  • Buku Product Info
  • Business Manual
  • Price List
  • Opportunity Kit
**Beli minimum 1 produk sahaja bersama pndaftaran keahlian ini, akan dapat PERCUMA Vita-Lea Iron Formula (multivitamin Shaklee)! Promosi berakhir Oktober 2015

2. FREE MEMBERSHIP (KEAHLIAN PERCUMA)

Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda berharga sekitar RM680 untuk mendapatkan Keahlian Percuma!

Anda akan dapat Member Kit yang mengandungi:


  • Buku Product Info
  • Business Manual
  • Price List
  • Opportunity Kit
..dan PERCUMA Vita-Lea Iron Formula

Saya akan uruskan proses pendaftaran anda secara online.

Kelebihan menjadi ahli Shaklee

1. Membeli dengan harga ahli

- PENJIMATAN 15%-20% dari harga runcit.
- Setiap pembelian produk ada points (UV).

2. Sistem online yang boleh diakses 24 jam!

Login menggunakan ID anda di website www.shaklee2u.com.my untuk

- Membuat belian
- Mendaftar ahli baru di bawah anda
- Check points (UV) semasa anda
- Check BONUS anda

Semuanya di hujung jari!

3. Keahlian seumur hidup bersama pasangan

Keahlian seumur hidup. Tidak perlu renew setiap tahun.
Satu ID untuk suami dan isteri :)

Bagaimana jika tidak mahu berniaga (nak makan sendiri sahaja)?

1. Anda layak dapat cashback (bonus) jika melebihi 150 points (UV) sebelum 1 haribulan berikutnya. Lebih kurang RM480 belian. Cashback (bonus) tersebut akan dimasukkan terus ke akaun bank anda!

2. Anda TIDAK wajib membuat belian setiap bulan. Tiada paksaan!

Mahu jana income 2-3-4-5 angka dengan business Shaklee

1. Anda boleh bermula bila-bila masa!

2. Sistem dropship - TANPA modal

Tak perlu melabur ribuan ringgit! Tak wajib ada stok di tangan. Apabila customer bayar pada anda, barulah anda beli di online system. Shaklee boleh poskan terus kepada customer. Sangat mudah!

3. Anda layak grab peluang 3C yang ditawarkan oleh Shaklee - CASH, CAR, dan CONVENTION!

4. Training oleh pihak Shaklee disediakan setiap minggu yang disampaikan oleh NUTRITIONIST (pakar Nutrisi) Shaklee! (Shaklee bukan calang-calang produk :))

Mengapa mendaftar bersama kami?

Anda layak mendapat guide dari kami:
  • Secara ONLINE (Facebook groups, Whatsapp, dan Telegram)
  • Secara OFFLINE


Kami telah melahirkan ramai jutawan dan DERMAWAN Shaklee! Anda tidak keseorangan!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

16 October 2015

Kepentingan Detoks untuk Kesihatan Tubuh dengan Set Detoks Shaklee

07:54 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai yang nak kurus. Ada yang susah nak turunkan berat badan walaupun 1kg. Ada yang terbelenggu dengan masalah jerawat. Macam-macam cara dah cuba, diet usah cakaplah. Kenapa jadi macamni? Ada banyak faktor dan salah satu puncanya adalah toksin dalam tubuh. Dah hidup bertahun-tahun mestilah toksin berkumpul di tambah dengan gaya hidup moden masa kini.

Apa itu Detox?

Proses buang kotoran atau toksin dan bahan yang tidak disukai tubuh.

Jadi, jangan hairanlah mengapa sesetengah orang yang dah berdiet, bersenam dan ambil macam-macam supplement tapi berat badan masih tak turun.Detoks atau ‘cleansing’ lebih sinonim dengan term menguruskan badan atau nak bagi badan kita slim melim. Detoks dilakukan bagi mencuci bahan-bahan beracun yang terkandung dalam badan dan disebabkan oleh radikal bebas. Tapi tahukah anda, apakah kelebihan dan kepentingan detoks untuk tubuh badan kita?


Kepentingan detoks untuk tubuh tidak tertumpu kepada detoks usus semata-mata. Antara anggota badan yang perlu didetoks termasuk juga hati, darah, dan buah pinggang. Organ-organ ini harus dicuci dan di basuh agar segala aktiviti yang dilakuka berjalan lancar.

Selain daripada itu, detoksifikasi ini sangat penting bagi melancarkan peredaran darah serta melancarkan proses perkumuhan dan penyahtinjaan badan. Badan yang sihat adalah hasil daripada pembuangan toksin dan bahan yang tidak penting dengan jayanya.

Sekiranya kita mengabaikan kepentingan detoksifikasi badan, kita boleh terdedah dengan beberapa penyakit dan masalah seperti sembelit, kanser kolon, badan kurang sihat, masalah berat badan dan lain-lain lagi. Badan kita juga lebih berasid kerana ph badan tidak seimbang kerana dek pengumpulan bahan beacun dalam badan dengan banyak.

Detoks adalah perkara asas untuk menurunkan berat badan untuk memastikan tubuh menyerap nutrisi makanan secara total dan optimum.

Detoks bersama Shaklee

Kesan dan akibat yang nyata andai kita kurang mengambil berat tentang detoksifikasi badan kita adalah masalah jerawat yang melampau. Jerawat yang banyak sehingga melarat ke balakang badan adalah petanda bahawa badan kita terlalu kotor. Lebih memalukan andai seorang wanita mempunyai masalah jerawat sehingga merasa kurang keyakinan diri untuk tampil berhadapan dengan khalayak ramai.

Sebelum menggunakan vitamin dan supplement, anda dinasihatkan agar membersih dalaman dahulu agar vitamin dan nutrisi dapat diserap secara maksimum.

Proses detoksifikasi memakan masa untuk mencuci bahagian dalaman khususnya usus dan darah. Jadi jangan terlalu teruja ntuk mencuba produk kecantikan yang menawarkan hasil untuk dapatkan kulit licin, andai anda tidak faham akan konsep detoks ini.

Antara produk yang ditawarkan oleh Shaklee untuk mencuci dalaman tubuh adalah :

Alfalfa Complex
Detoks usus dan darah
Sesuai untuk yang mempunyai masalah jerawat teruk berpanjangan

DTX Complex
Detoks hati

Herb-Lax
Detoks usus

Bersih dan cucilah dalaman anda agar kekal bersih, sihat dan selamat. Detoxlah sekurang-kurangnya 2 minggu dan lihat hasilnya.

Selamat berDETOKSIFIKAS!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

14 October 2015

AIR : CARA DETOKS PALING MUDAH

07:45 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera!


Dalam badan kita ni ada banyak toksin. Jika penghadaman tak lancar, ianya boleh menyebabkan toksin dalam badan bertambah. Jika toksin banyak, badan mulalah tak sihat, sukar menyerap nutrien, kulit kusam dan sebagainya.

Di pasaran kita lihat banyak produk untuk detoks kan? Ada yang jenis minuman, ada yang jenis tampal, rendam dan macam-macam, itu semua untuk nyahtoksin.

Tapi korang tahu tak, penyahtoksin semulajadi yang korang boleh dapat dengan mudah? AIR!

Air sumber detoks semulajadi

Air mampu menyingkirkan toksin secara semulajadi, cuma kena pastikan pengambilan air setiap hari adalah mencukupi.

Kira-kira yang mudah, 25kg berat badan kita = 1 liter air.

Jadi kiralah, berapa berat korang, dan berapa liter yang harus diminum setiap hari. Amalkan dan lihat kesannya ok?

Kesan minum air cukup

Nak lihat satu video dimana wanita ini mengamalkan pengambilan air yang mencukupi? Selain menyahtoksin, air juga melancarkan sistem tubuh kita menjadikan kita lebih sihat dan kelihatan muda tau!

LIhat apa yang wanita ini dapat dengan CABARAN 1 BULAN MINUM AIR DENGAN MENCUKUPI. antaranya:
  • Tenaga meningkat, bertenaga
  • Kulit semakin lembap dan semakin cantik
  • Perut makin kempis dan hilang berat badan
  • Tiada ritensi air dalam tubuh


Berminat untuk detoks bersama Shaklee? Klik DETOKS

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

13 October 2015

NAK TAHU CARA HAMIL CEPAT ATAU HILANGKAN CYST?

07:38 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera! Sempena promosi Oktober 2015 ini, iaitu belian 2 botol GLA Complex dan dapat diskaun 5%, saya nak mengajak sahabat untuk dapatkan stok pada bulan ini. Jimat berganda! Sebelum itu, jom gali ilmu tentang kebaikan GLA Complex.

Masalah haid tidak teratur? Sukar hamil? Ada cysts atau fibroid? Berisiko kanser? Kulit kusam, berjeragat atau tona kulit tidak sekata? PMS? Menopuse? Ini semua masalah biasa yang dialami oleh kaum wanita. Tapi tahukah anda untuk mengatasi semua masalah ini hanya perlukan satu sahaja iaitu GLA Complex!

Biasa dengar Shaklee GLA Complex tak? Kita biasa dengar EPO kan.? Haa kalau nak tahu Shaklee GLA Complex adalah EPO versi Shaklee. EPO sebenarnya adalah gamma-linolenic acid (GLA) yang diekstrak dari Evening Primrose Oil (EPO). Jadi mudahnya ia dipanggil sahaja EPO.

Apa pentingnya GLA ni?

GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. Sebab tu juga orang masalah haid, sukar hamil dan menopouse memang digalakkan ambil EPO atau lebih tepat lagi Omega-6.


Apa fungsi GLA Complex?
  1. Menyeimbangkan hormon untuk melancarkan kitaran haid
  2. Membantu meningkatkan kesuburan dengan cara membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum untuk persenyawaan dan membantu wanita dalam menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan
  3. Melegakan simptom PMS
  4. Membantu mengatasi masalah menopouse
  5. Menguatkan kuku dan rambut
  6. Menjadikan kulit cantik, sihat dan berseri (jika diamalkan berterusan kulit akan kelihatan glowing)
  7. Membantu menangani ekzema
  8. Membantu melegakan simptom artritis reumatoid
  9. Menguatkan sistem imun badan
  10. Bersifat anti-oksidan untuk memperlahankan proses penuaan
  11. Mengurangkan blood clot yang mengakibatkan arteri tersumbat dan serangan jantung
  12. Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  13. Mengawal kolesterol dan membakar lemak
  14. Membantu fungsi saraf
  15. Melambatkan proses osteoporosis
  16. Mencegah pembentukan sel-sel kanser
  17. Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  18. Membantu membaiki simptom berkaitan masalah kencing manis seperti peningkatan sensitiviti terhadap kesakitan dan menghilangkan kebas pada bahagian bawah badan.
**Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari Shaklee GLA Complex boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol.

Apa kata pengguna?

Testimoni 1: Shaklee GLA Complex melancarkan kitaran haid


Testimoni 2: Shaklee GLA Complex tingkatkan peluang hamil


Testimoni 3: Shaklee GLA Complex rawat masalah cysts


Testimoni 4: Shaklee GLA Complex elak kanser dan cantikkan kulit wajah



Apa kelebihan Shaklee GLA Complex berbanding EPO biasa di pasaran?

GLA Shaklee diekstrak dari biji borage (herba favourite orang Barat) di mana ia mengandungi 2x ganda jumlah GLA dan 3x ganda lebih berkesan dari EPO biasa. Uniknya lagi Shaklee GLA Complex digabungkan dengan minyak sunflower dan Vitamin E untuk meningkatkan penyerapan dan keberkesanannya. EPO biasa cuma ada GLA sahaja ya dalam kuantiti yang rendah. Tapi tidak dengan Shaklee GLA Complex.


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

12 October 2015

15 KEBAIKAN DAN 13 TESTIMONI GLA COMPLEX

08:07 0 Comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera! elalu ada yang tanya, Shaklee ada tak produk macam EPO (Evening Primrose Oil)? Ada! GLA Complex jauh lebih bagus daripada EPO! Sepanjang bulan Oktober 2015, Shaklee menawarkan promosi GLA Complex; beli 2 diskaun 5%. Hari ini saya kongsikan kelebihan dan manfaat yang ada dalam botol GLA Complex.

Apa pentingya khasiat GLA untuk kita?

Kita disyorkan untuk mengambil EPO kerana ia mengandungi GLA (asid gamma linolenik). Shaklee mempunyai GLA Complex Shaklee yang merupakan kombinasi:
  1. minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA)
  2. minyak bunga matahari
  3. vitamin E
Boleh klik GLA Complex untuk info lanjut berkaitan. Kebiasaannya digunakan untuk mengatur kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan skin glowing.

Apa kebaikan GLA Complex?

Mari kita baca kebaikan GLA Complex Shaklee :
  1. Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
  2. Meningkatkan kesuburan.
  3. Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
  4. Membantu dalam menangani menopause.
  5. Menguatkan kuku & rambut.
  6. Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
  7. Membantu menangani ekzema.
  8. Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
  9. Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  10. Menguatkn immuniti badan.
  11. Mempelahankn process penuaan.
  12. Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
  13. Mengawal kencing manis
  14. Mengawal kolesterol.
  15. Bagus untuk saraf.

Siapa boleh amalkan GLA Complex?


GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis. Kelebihan vitamin GLA Complex Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA Complex juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. Mari lihat testimoni dibawah

Testimoni pengguna GLA Complex

Testimoni 1 : Tiada senggugut dan jeragat pudar


Testimoni 2 : Amalkan GLA Complex untuk elak kanser


Testimoni 3 : Hamil selepas sebulan ambil GLA Complex


Testimoni 4 : Cyst mengecil dengan GLA Complex


Testimoni 5 : Hamil setelah amalkan GLA Complex dan ESP


Testimoni 6 : Atasi masalah kitaran haid yang panjang dan senggugut


Testimoni 7 : Atur kitaran haid, jeragat pudar dengan GLA Complex


Testimoni 8 : Period normal dengan GLA Complex


Testimoni 9 : Kitaran haid teratur 


Testimoni 10 : Stabikan hormon dengan GLA Complex


Testimoni 11 : Atasi period tak teratur, hormon tak seimbang dan kulit kusam!


Testimoni 12 :  Tak sampai sebulan, telinga bersisik selesai!


Testimoni 13 : Hamil dengan usaha amalkan GLA Complex


Alhamdulillah. Makin ramai rasai kebaikan GLA Complex. Anda mesti cuba sekarang!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci