14 October 2015

AIR : CARA DETOKS PALING MUDAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera!


Dalam badan kita ni ada banyak toksin. Jika penghadaman tak lancar, ianya boleh menyebabkan toksin dalam badan bertambah. Jika toksin banyak, badan mulalah tak sihat, sukar menyerap nutrien, kulit kusam dan sebagainya.

Di pasaran kita lihat banyak produk untuk detoks kan? Ada yang jenis minuman, ada yang jenis tampal, rendam dan macam-macam, itu semua untuk nyahtoksin.

Tapi korang tahu tak, penyahtoksin semulajadi yang korang boleh dapat dengan mudah? AIR!

Air sumber detoks semulajadi

Air mampu menyingkirkan toksin secara semulajadi, cuma kena pastikan pengambilan air setiap hari adalah mencukupi.

Kira-kira yang mudah, 25kg berat badan kita = 1 liter air.

Jadi kiralah, berapa berat korang, dan berapa liter yang harus diminum setiap hari. Amalkan dan lihat kesannya ok?

Kesan minum air cukup

Nak lihat satu video dimana wanita ini mengamalkan pengambilan air yang mencukupi? Selain menyahtoksin, air juga melancarkan sistem tubuh kita menjadikan kita lebih sihat dan kelihatan muda tau!

LIhat apa yang wanita ini dapat dengan CABARAN 1 BULAN MINUM AIR DENGAN MENCUKUPI. antaranya:
  • Tenaga meningkat, bertenaga
  • Kulit semakin lembap dan semakin cantik
  • Perut makin kempis dan hilang berat badan
  • Tiada ritensi air dalam tubuh


Berminat untuk detoks bersama Shaklee? Klik DETOKS

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: