05 October 2015

Jerebu : 2 Vitamin Terbaik Untuk Tingkatkan Antibodi

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Tengah hari semalam menteri mengumumkan penutupan sekolah di seluruh Malaysia kecuali beberapa negeri yang tidak terlibat dengan jerebu. 



Nasib baik menteri bagi cuti. Kesian tengok anak-anak murid saya di sekolah. Lagi-lagi tahun 1 dan tahun 2. Ada yang dah tak datang sebab demam dan batuk. Ada juga yang datang sekolah dengan sapu tangan; selsema, mata merah. Siap bertopeng. Very cute. Tapi budak-budak pakai sekejap, tak pakai lama! Kalau waktu rehat, berlari di padang dan sekitar kantin bagai berada di taman permainan. Mana mereka nak duk diam-diam di kantin walaupun dah ingatkan untuk minimakan masa di luar bilik darjah. 

Cuti 2 hari ni harap anak-anak murid dapat berkurung dan berehat di rumah. Petang semalam ada parents mesej saya confirm-kan tentang cuti. Sambil tu dia tanya apa vitamin untuk musim jerebu ni. (cikgu merangkap pengedar Shaklee. Hehe)

Vitamin musim jerebu

Cadangan supplement Shaklee yang sesuai pada ketika ini bagi tujuan untuk meningkatkan antibodi badan


  • Nutriferon Shaklee adalah satu formula eksklusif yang dipaten oleh Shaklee dan tidak dijual di kedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee.
  • Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis herba yang berlainan., Dr. Kojima telah membangunkan satu-satunya interferon semulajadi (nutriferon)
  • Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari - ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk meransang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungkan pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.
  • Pengganti kepada paracetamol

  • Satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat
  • Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
  • Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT!
  • Sesuai untuk minuman seisi keluarga
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: