06 December 2015

Cara Ambil Cinch Shake Mix Dan Lecithin Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Runsing lemak di badan? Anda mahu kurus? Jom baca!


Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tidak ada masa menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.

Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi
isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan.
Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi
tetap memelihara otot. Pendek kata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.


Lecithin Shaklee berasakan sumber semulajadi iaitu kacang soya. Kelebihan lecithin ini
sangat banyak antaranya:
  • lecithin bersifat larut lemak
  • vitamin A,D,E,K lebih mudah diserap badan dgn kehadiran lecithin.
  • lecithin adalah pengemulsi yg baik iaitu mampu merubah ketulan lemak kepada pecahan kecil
  • bagus untuk orang yg hendak kurangkan berat badan atau kekalkan berat badan ideal
  • membantu membersihkan saluran darah dari lemak dan tersumbat
  • membersihkan hati dari disaluti lemak jadi mampu bekerja dengan lebih baik dan mengurangkan risiko sakit hati
  • mampu mengawal penggumpulan platlet darah
  • membantu mengawal kolestrol dan menurunkan risiko sakit jantung
  • bagus untuk otak
  • mencerdaskan minda kerana mempunyai kolina yg diketahui penting untuk otak

Testimonial pengguna

Jom baca testimonial Nani selepas sebulan mencuba.

Hilang 3kg dalam masa sebulan

"ok la..since I dah makan product shaklee CINCH and LECITHIN for a month...cube tekaa..
dah berapa kilo berat saya turun??? heheh..jeng jeng jeng...I LOST....3 KG!!!Okla tu kan,
sebulan dapat turunkan 3Kg..lau turun mendadak nnt badan akan cepat naik..Ok ape..bukannye I bersenam pun..hehe..saya akan minum Cinch around pukul 11.30pg after I dah breakfast. 

Then, saya kadang2 memang tak akan lunch pon sbb perut dah kenyang minum cinch tu..
tapi saya akan lapar balik around 5-6pm. SO time ni saya akan dinner dah..saya mmg dinner awal. nnt ayah saya marah. sbb biasa org cina dinner b4 7pm..so ..my father cam tula..

Lecithin bakar lemak 

nk tau berat saya dulu berapa? starting from 48kg..berat saya naik smpai 65kg..antara sebab2 nye saya dinner after 7pm.mmg sape makan lewat malam bdn akan naik..so minum Cinch tu untuk gantikan makanan lain la.drpd ambik yg lemak n carbohydrate yang byk, baik minum cinch. lagipun cinch ni bukan sekadar mengenyangkan..tapi bakar lemak sekali,,n setiap malam b4 tido, saya akan ambik 3-4 capsule of Lecithin.yang ni pun bagus gak..mmg seriously bakar lemak. 

setakat ni if saya makan lecithin sahaja without cinch,at least I lost 200-300gram per day..sometimes till 400gram per day,,ok la tu lemak ilang byk tu sehari..dengan keadaan I yg bukannye bersenam nie..hehe..xsempat nk bersenam..bersenam ngan window shopping je.

So, sesape yg nak kuruskan badan tu..sangatla saya saran kan ambik product ni..lagipun shaklee ni dah lama wujud kat dunia ni. So, kewibawaan product dia tak dapat di ragui la..and skang ni pun..mane2 I pegi mesti org akan cakap..diet ek??nampak kurus la skang..hehe so seronok bila ade orang cakap camtu..So, I decide to keep using this product until i reach my target weight."

Cara Pengambilan

Minggu Pertama
Pagi : Sarapan seperti biasa
Makan pagi : minum Cinch Shake Mix segelas. Bancuh satu scoop dengan plain water/ fresh milk/ soya milk.
Makan tengah hari : Makan seperti biasa. Lepas makan, ambil Lecithin 3 kapsul
Makan petang : minum Cinch Shake Mix segelas.
Makan malam : Makan seperti biasa. Jika tak ambil hidangan berat, pastikan makan sedikit buah, roti atau biskut. Jangan skip makan. Lepas makan, ambil Lecithin 3 kapsul

Minggu Kedua dan Seterusnya
Sama jadual tapi dah boleh start minum Cinch sekali sehari kalau nak. Cinch ni akan bagi kita rasa kenyang dan bertenaga juga.

Tips Penting!
  • makan pagi di antara 10-11 pagi
  • makan petang di antara 4-5 petang
  • Minum air kosong 2-3 liter sehari
  • DISIPLIN
Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: