09 December 2015

Jeragat Dan Pigmentasi Hilang Dalam 6 Minggu

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Kenapa saya katakan Shaklee Collagen Powder adalah kolagen terbaik untuk kulit anda? Sebab ianya memang terbukti berkesan! Kadar penyerapan sehingga ke tahap sellular memang menjadikan kulit 80% lebih gebu, lebih cantik dan lebih segar! Malah anda akan kelihatan awet muda! Tak percaya? Jom baca dan lihat sendiri hasilnya!.


TESTIMONI 1: KULIT GEBU!

Pengguna ini berasal dari Brunei Darul Salam. Jauh tu... Beliau telah menggunakan Shaklee collagen powder selama 6 minggu. Collagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, malah lebih kecil dari saiz nanometer tau (nanometer atau picometer - saiz electrons), dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan

Oleh kerana gambar asal terlalu kecil, saya tulis kembali testimoni pengguna ni seperti di bawah:


Gambar kedua-dua ni mmg gambar asli.. tanpa pakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya saya apply foundation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai.. hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..

Keadaaan semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2. Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih.. tak payah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. By the way, umur sy masih 24 tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3 anak kecil. Ramai plak dok pm sy panggil kakak...segan hikhik).

Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je.Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2, sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

credit to : vitamin ibu cergas

TESTIMONI 2: EMAKKU DAH GILA COLLAGEN!

Yang ni pulak testimoni salah sorang ahli Shaklee sendiri

Hahahaha. Memang btol mak saya dh gile collagen. Mak saya umur 59 tahun, dh pencen, dok umah jaga cucu ( bkn anak sy, tp anak kakak).

Mula2 sy kasi die ostematrix, coz katenye nk solat mlm2 lutut sakit, mase tu tak keluar lg Advance Joint Health. Pastu ok dh. Lepas tu katenye takde ke tuk hilang penat mcm spirulina ke.. sy pon kasi die alfalfa.

Lepas tu katenye xde ke yg bole hilangkan pigmentasi, eyebag segala. Kebetulan keluar pulak Collagen. Sebab dulu die pernah mkn imedeen. So die mkn, n alhamdulillah baru seminggu makan collagen powder ni dah nampak kesannya. Tiada lagi eyebag, tiada lagi pigmentasi, tak cepat penat, sendi pon tak sakit dah.

Sekarang tiap bulan die mintak collagen sebab die mkn selang sehari, katenye nk cukupkan 30 hari. Suke ati mak la. Bukan nk riak, tp mak sy memang seorang yg sgt jaga mkn. Air masak adalah temah setia die. Jarang sekali die minum air sejuk atau kordial. Makan pon sikit2 je, mmg mak sy lbh ramping dr sy taww. Sy pon jeles. Now tiap bln mmg die akan request nk collagen lg bile stok dh nk abess.

So mybe u all pon bole bg 1 pd mak korang. Sebagai hadiah pd maktiap bln kan.

Credit to : Nurul Radhiah ~~

Nak juga?

Apa tunggu lagi? nak kulit bersih, gebu dan cantik berseri-seri makanlah shaklee collagen powder yang dah tentunya semulajadi, selamat dan berkesan! Mahal? untuk kesan yang hebat dan pelbagai dalam 1 produk, rasanya amatlah berbaloi bukan?


Klik Collagen Powder untuk info lanjut. Berminat? Ayuh hubungi saya.


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

1 comments:

insan marhaen said...

salam,

singgah baca...