13 December 2015

Pengalaman ambil 3 kotak Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hari ini saya kongsikan pengalaman seorang pengguna Collagen Powder Shaklee yang berpuas hati. Beliau mengalami pelbagai masalah kulit dan dalam hanya 3 minggu, hasilnya mengkagumkan. Tak rugi kalau anda juga membuat 'pelaburan' kecantikan seperti beliau! Jom baca pengalaman beliau.Kenapa Collagen Powder berkesan?

  • Saiz molekul yang kecil (1000 Dalton, berbanding 300,000 Dalton untuk saiz collagen yang biasa) dan senang diserap oleh badan
  • Diperkaya dengan 7 ramuan tambahan yang mempertingkatkan tahap keberkesanan Shaklee Collagen Powder.

8 panduan memilih kolagen yang baik

1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan @ cecair berbanding kolagen yang disuntik. Ini untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.

2. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1000-2000 dalton. Microfine saiz membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil 100% diserap dan memberi efekt lebih cepat. (Tapi kalau kecil sangat size dibaah 1000 Dalton pun tak bagus juga ya sebab terlalu ringkas bentuknya sehingga tidak stabil dan tidak dapat berfungsi dengan baik]

3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yg unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.

4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan

5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B dan Vitamin C untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri dan Vitamin B pula untuk memberi sell kita tenaga yang secukupnya untuk berfungsi dengan baik

6. Kolagen juga penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine untuk kesihatan sendi (bonus point)

7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.


8. Last but not least, pastikan ia SELAMAT dan TIDAK BERTOKSIN

Klik Collagen Powder untuk info lanjut dan testimoni pengguna. Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: