01 February 2016

5 Pengalaman Pengguna Shaklee Luar Negara

Assalamualaikum. Hari ni ada masa lapang sikit. Ter-rajin google forum tentang Shaklee. Saya buat satu entry khas untuk kongsi beberapa pengalaman pengguna Shaklee dari seluruh dunia. Buat pengetahuan anda; Shaklee telah bertapak sejak 1956 (genap 100 -tahun pada 2016) dan berkongsi manfaat dengan negara-negara seperti Kanada, Taiwan, Indonesia, China, Jepun, Mexico dan Malaysia.

Jom baca pengalam mereka yang menggunakan Shaklee!

Pengalaman 1 : Ambil Shaklee sejak 5 tahun lalu kerana masalah kesihatan tak mengizinkan untuk beliau melakukan seni mempertahankan diri. Selepas 30 hari menggunakan Shaklee, segala kesakitan HILANG!Pengalaman 2 : Ambil Shaklee sejak 45 tahun dahulu! Bermula selepas masalah kelenjar membengkak dan sakit tekak hilang dengan mengamalkan vitamin semulajadi Shaklee.Pengalaman 3 : Menggunakan rangakain pencuci dan vitamin Shaklee. Tiada lagi sakit kepala, sakit telinga, kekejangan kaki dan jarang sakit! Yang penting; KONSISTEN mengambil Shaklee!Pengalaman 4 : Percaya dengan Shaklee apabila demam denggi anak pulih selepas 3 hari dan kolesterol isteri menurun dari 6.8 kepada 3.8!

Pengalaman 5 : Shaklee menyelamatkan hidup beliau yang menghidap SLE (autoimunne desease)


Alhamdulillah. Seronok baca pengalaman mereka di luar negara bersama Shaklee. Saya juga turut mengamalkan Shaklee sejak 2011 ketika berusia 25 tahun. Alhamdulillah saya konsisten dengan vitamin semulajadi Shaklee sehingga ke tarikh ini, Februari 2016. Saya guna, saya alami kesan, saya puas hati dan kini saya berkongsi kehebatan Shaklee dengan anda. Moga Shaklee dapat membantu menyelesaikan masalah kesihatan anda dan keluarga tercinta. InsyaAllah.

Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: