04 February 2016

Atasi Buah Pinggang Bernanah

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Saya ingin berkongsi tentang satu testimoni pesakit buah pinggang bernanah. Moga bermanfaat untuk anda yang mncari penawar atau setidak-tidaknya mengurangkan beban pesakit buah pinggang bernanah.

Testimoni buah pinggang bernanah


Satu kes pesakit buah pinggang bernanah, wanita berumur 60-an, koma selama 3 minggu dan on drip di hospital Pantai Medical Melaka.

Bil beliau sudah mencapai kuota tahunan insurannya iaitu RM 75,000.00 maka keluarga memindahkan ke hospital kerajaan di Melaka.

Akhirnya salah seorang ahli keluarga berjumpa dengan salah satu saudara yang dah lama aktif dalam perniagaan Shaklee, kenalan saya, bertanyakan apakah vitamin shaklee untuk masalah ini.

Kawan saya mencadangkan Nutriferon setiap kali drip iaitu 4 kali sehari dengan kebenaran doktor.

Alhamdulillah dengan izin Allah beliau mula membuka mata selepas 3 stik, hari ke-2 sudah boleh berinteraksi perlahan dan terus beransur baik dan dibenarkan pulang oleh doktor dan sihat hingga ke hari ini. Setelah 2 tahun berlalu dan baru-baru ini saya sempat melihat beliau yang datang ke Shaklee bersama anaknya yang kini telah menjadi ejen Shaklee.

Kita perlu berusaha, Allah yang mengizinkan, jangan sekali-kali bersikap negatif dan berputus asa akan rahmat dan pertolongan Allah, wallahu ‘alam bissawab.
  
Kenapa NutriFeron?


Penemuan terhebat dalam bidang immunologi


Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954.

Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis herba yang berlainan., Dr. Kojima telah membangunkan satu-satunya interferon semulajadi (nutriferon).

Dia telah berjaya menetapkan bahwa ekstrak dari 4 tumbuhan ; iaitu biji labu, bunga safflower, honeysuckle jepun dan biji plantago; mempunyai daya keboleha mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Formulanya yang digunakannya adalah semulajadi, selamat, tulin dan berkesan.

Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.


NutriFeron Shaklee adalah satu formula Eksklusif diPaten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Ianya hanya boleh didapati melalui Shaklee

Berminat? Ayuh hubungi saya.
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: