11 February 2016

Beli Vitamin C Terbaik (5 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Dah lama tak bercerita tentang vitamin popular Shaklee, SR Vita-C Plus sedangkan saban hari ada sahaja yang order vitamin C hebat ni. Hari ini saya kongsikan info berkaitan vitamin C Shaklee.

Apa jadi jika kekurangan vitamin C?


Jangan pandang remeh dengan keperluan vitamin C. Kekurangan vitamin C boleh menyebabkan:
  • Gusi berdarah (terutamanya sewaktu memberus gigi)
  • Kulit mudah lebam
  • Kulit wajah kering dan kusam
  • Luka lambat baik
  • Mudah diserang penyakit (terutama penyakit biasa seperti demam, selesema, batuk)
  • Diserang penyakit darah tinggi
  • Hidung sensitif (kerap bersin)
Jika anda ada masalah-masalah di atas, cepat-cepat cari vitamin C ye. Saya sarankan vitamin C Shaklee.

Kenapa anda perlu memilih Vitamin C Shaklee?
  1. Vitamin C shaklee bersifat sustained released ia bermaksud kandungan vitamin C di dalam tablet ini akan dilepaskan ke dalam badan secara berperingkat-peringkat. 1 tablet mengandungi 500mg vitamin C, jadi setiap satu jam 100mg vitamin C akan di lepaskan. So dalam masa 5 jam, sel tubuh terpelihara dari radikal bebas.
  2. Selain itu vitamin C shaklee mengandungi Bioflavonoid. 25% bioflavonoid ini diekstrak daripada kulit buah yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Fungsi vitamin C complex ialah mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C dalam tubuh badan kita serta bertindak sebagai anti-radang, anti-alergi, anti-virus dan juga anti-kanser.
*untuk fungsi kecantikan tubuh memerlukan sekurang-kurangnya 3000mg (6 biji vitamin C shaklee). Untuk fungsi ini, air kosong perlu diambil sekurang-kurangnya 3 liter sehari, barulah kulit jadi cantik dan berseri.

1 botol ada 180 tablet! Berbaloi! Harga runcit RM92.50 tak termasuk pos. Nak harga lagi jimat? Boleehhh! WhatsApp saya 018 270 4872 sekarang!

Apa kelebihan SR Vita-C Plus Shaklee?
  • Membantu mengekalkan kulit AWET MUDA
  • Menguatkan SISTEM IMUNISASI
  • Merangsang pembentukan KOLAGEN
  • Mengatasi masalah IMSOMNIA
  • Mencegah penyakit mudah berjangkit seperti DEMAM dan SELESEMA
  • MENCERAHKAN kulit secara semulajadi
  • Membantu penyerapan ZAT BESI
  • Mengawal masalah kulit BERMINYAK
  • Mengecilkan PORI MUKA
  • Meningkatkan METABOLISME
  • Mengawal paras GULA dalam darah
Apa kata pengguna?

Testimonial 1 : Kulit semakin lembut walaupun belum habis sebotol!



Testimonial 2 : Belum 2 minggu, alahan semakin pulih dan ketumbuhan di hidung semakin kempis!



Testimonial 3 : Selsema dan bersin dah tak menyerang! Kalau dulu saban hari bersin



Testimonial 4 : Kulit satu badan semakin cerah! Dari negro bertukar jadi korea. Hehe.



Testimonial 5 : First aid semulajadi. Asal demam je terus ambil!


Berminat? Ayuh hubungi saya.
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: